Klar for revansje!

Espen Børufsen er klar for å knappe inn på Bodø/Glimts forsprang på tabellen - og samtidig få luke til lagene som jager bakfra.

- Jeg gleder meg veldig! Det er en gøy kamp og noe vi ser frem til. Vi vet det blir en tøff kamp. Bodø/Glimt har vært bra og det ser vi på tabellen, men vi har en alle tiders mulighet til å ta de her og ta litt innpå de, sier venstrevingen.

>> KJØP BILLETTER HER

Gode Start-resultater

Børufsen har også fått med seg resultatene i de andre kampene i denne runden.

- Ja, jeg satt og fulgte med. Det var kjempegode resultater for oss i går. Det motiverer også til å vinne mot Bodø/Glimt for å få en liten luke til lagene under.

Annonse:
Nøkkelen til suksess

Bodø/Glimt er solide serieledere med 52 poeng og hele 54 scorede mål.

- Vi må matche dem på duellspillet og spille vårt eget spill. Vi må "ta ned" ballen og kjøre med tempo, det er da vi er gode. Og så må vi tørre. Om vi spiller opp imot vårt beste vinner vi kampen, sier Børufsen.

Revansje

I den forrige kampen mot Bodø/Glimt gikk Start på et surt tap i sluttminuttene etter å ha kjempet seg tilbake etter 2-0.

- Vi er selvsagt klare for revansje! Det er noe vi har tenkt på alle mann, tror jeg. Jeg synes vi leverte en kanonkamp oppe i Bodø og så var vi uheldige med at de scoret på et frispark rett før slutt, det var vondt for oss. Det var kanskje et av de verste tapene vi har hatt i år. Men vi føler vi vi har noe å revansjere, og at vi har en gylden mulighet til å stå igjen med et godt resultat, avslutter Espen Børufsen.

Annonse fra Obos-ligaen: