Kjære sesongkortholder

Takk for tålmodigheten! Her er litt informasjon til våre sesongkortholdere om den spesielle situasjonen vi er i.

Annonse:

Snart er det klart for det som for mange var kampen de absolutt skulle få med seg i år. Start-Viking er et oppgjør med lange tradisjoner, og de fleste av de best besøkte kampene både på Sparebanken Sør Arena og Kristiansand Stadion er nettopp møter mellom Start og Viking.

På lørdag er det 200 heldige som får komme på kamp, slik det også var mot Molde, Odd og Strømsgodset.

Det er det antallet myndighetene tillater oss å ta inn på stadion og vi følger selvsagt retningslinjene fra Folkehelseinstituttet og regjeringen.

Selv om vi nå synes det er veldig strengt, sammenlignet med hvilke retningslinjer som i praksis følges i andre deler av samfunnet.

Du som supporter og sesongkortholder skal i alle fall vite at vi gjør alt vi kan for å få lov til å slippe inn flere tilskuere på våre kamper. Og vi kommer ikke til å selge nye billetter eller ta inn andre folk før vi har plass til alle dere som har kjøpt sesongkort.

Vi jobber, sammen med de andre klubbene i toppfotballen, tett sammen med Norsk Toppfotball og Norges Fotballforbund. Målet er å få økt tilskuerantallet til 500 i første omgang, og så forhåpentligvis ytterligere når vi har vist at vi kan håndtere det på en god måte.

I disse dager sender klubbene inn konkrete planer for hvordan hver enkelt klubb kan håndtere opp mot 2500 tilskuere på en trygg måte. Får vi lov til det kan vi slippe inn alle med sesongkort.

Vi er optimistiske med tanke på å få flere av dere inn på kamp samtidig, men har samtidig respekt for at avgjørelsene må tas basert på den overordnede smittesituasjonen i landet.

Vi har fått mye skryt for måten vi har håndtert våre hjemmekamper på til nå. Covid 19-protokollen er fulgt nærmest til punkt og prikke, og de som har vært på tribunen har holdt avstand og fulgt retningslinjene for smittevern på en utmerket måte.

Takk skal dere ha!

Det er viktig at alle klubbene leverer gode og kontrollerte arrangementer for at regjeringen skal gi oss muligheten til å øke tilskuertallene.

Til kampene så langt har vi trukket ut 180 tilskuere til hver kamp blant dem som har kjøpt sesongkort. Det gjelder sesongkort både for private og bedrifter. I tillegg har 15 billetter til hver kamp gått til sykehuset, og det er billetter som supportere har kjøpt og donert til de ansatte på sykehuset som en takk for innsatsen i denne tiden. Fem plasser har blitt fordelt til æresmedlemmer i klubben. Vi kommer til å fortsette å fordele på samme måte til vi får mulighet til å fylle opp stadion.

Vi takker alle som har vært på kamp til nå for måten de har bidratt til å skape god stemning på kampene, og håper dere som får komme på de neste kampene gjør så godt dere kan for å heie laget frem. Vi kjenner alle på at det er på tide med en seier nå! Det har vært mye stang ut så langt, men ting kan heldigvis snu veldig fort i fotball.

Det har vært vanskelig å gi nok og riktig informasjon i denne tiden, da veldig mye er uklart og ting endrer seg fort i samfunnet.

Derfor vil vi først og fremst si tusen takk for tålmodigheten!

Vi vil også takke for den trofaste og varme støtten dere har gitt oss de siste månedene.

Ved å støtte opp om inntektsbringende tiltak som virtuelle kamper og kjøpe steiner i Folkeveggen, samt alle gode ord.

Det er kun noen få som har valgt å si fra seg sesongkortene og søke om refusjon, til tross for at det er vanskelig å si hvor mange kamper du kan få se live denne sesongen.

Men de aller fleste har valgt å beholde sine sesongkort for 2020-sesongen, og det varmer!

Har du spørsmål rundt refusjon kan du kontakte oss på [email protected].

Det viser at vi har en stor gruppe veldige lojale og engasjerte sesongkortholdere.

Vi håper dere gjør det fordi dere vil støtte klubben når klubben trenger det som mest.

Når corona er historie og vi igjen kan strømme til stadion i tusentall, så kan du se tilbake på 2020 som året da din støtte betydde mer enn noen gang, selv om du ikke fikk se så mange kamper fra tribunen som ønskelig.

Corona har ført til et dramatisk inntektstap for alle norske klubber, inkludert Start. Den økonomiske situasjonen i klubben er utfordrende, men vi har tatt mange og tøffe grep for å klare oss. Permitteringer og kollektivt lønnskutt i hele klubben er noe av det som er gjort. I tillegg har vi snakket med stort sett alle leverandører og samarbeidspartnere, og der opplever vi en utrolig støtte og forståelse.

At dere sesongkortholdere også står sammen med oss betyr mye, både økonomisk og ikke minst fordi vi kjenner at vi har Sørlandet i ryggen.

Så håper vi med hele våre gulsvarte hjerter at vi snart kan slippe dere inn alle sammen, at vi kan feire seire sammen, og at laget kan få kjenne på den støtten dere gir.

Sammen for Sørlandet.

Hilsen Start

 

PS. Alle som bestilte sesongkort før nyttårsaften 2019 skal få et Start balkongflagg. Har du ikke fått hentet ditt balkongflagg kan du nå gjøre det i Macron-butikken på Sparebanken Sør Arena. De har åpent tirsdag og torsdag fra 14.00 til 16.00.

Annonse fra Obos-ligaen: