Kan få Eliteserie-debuten på Lerkendal

Espen Hammer Berger scoret i Start-debuten mot Vigør i cupen. Nå går det mot Eliteserie-debut i hjembyen.

Annonse:

Espen Hammer Berger fra Levanger har spilt mange ganger mot Rosenborg, men aldri på Lerkendal. Nå står vår nyervervelse foran sin seriedebut søndag kveld i Starts midtforsvar, og gjør det ansikt til ansikt mot meritterte karer som Niklas Bendtner og Alexander Søderlund.

- Det gleder jeg meg til. Her gjelder det å forsvare seg godt i "boksen" og være ekstra godt på vakt på dødballer, det er noe de to er farlige på, sier Espen, som forteller om cupmøter mot Rosenborg på hjemmebane i Levanger og flere treningskamper mot den trønderske storheten.

Men altså aldri på Lerkendal.

- Til kampen på søndag kommer mange fra familien og venner for å se meg i aksjon, hvis jeg får spille da, legger Espen beskjedent til.

I lagkaptein Simon Larsens fravær, på grunn av karantene etter det røde kortet mot VIF, får han etter all sannsynlighet det.

Espen leverte nemlig en overbevisende cupdebut mot Vigør onsdag kveld og kvitterte med å score ett av Starts åtte mål. Han headet kontant inn en corner.

- Jeg scorer sjelden, så det var moro for meg, og for laget var det fint at vi fikk vist at vi kan spille godt. Nå var motstanden sånn passe, men det er alltid kjekt å vinne fotballkamper.

- Rosenborg blir noe helt annet...

- Vi spiller mot Norges beste lag på deres hjemmebane. Da gjelder det å ta vare på sjansene som byr seg og å spille vårt eget spill, samtidig som vi må være kyniske og rydde skikkelig opp i forsvar, sier Espen som har funnet seg godt tilrette i klubben.

Han synes byen er flott og at det er mange fine mennesker i klubben.

- Nå gjenstår det bare bytte ut hotell-livet med et eget sted å bo. Jeg er på jakt etter leilighet, og vil eie og ikke leie, forteller Espen.

Annonse fra Obos-ligaen: