Joeys dom etter 1-2-seieren

Etter er en veldig spesiell uke var både Joey Hardarson og spillerne veldig fornøyd med å ha sikret seg tre poeng i en vanskelig bortekamp mot KFUM. Foto: Guttorm Lende/KFUM-kameratene Oslo

Det endte med 1-2-seier på Ekeberg, og dermed kunne Start-gutta juble for sesongens første poeng.

- Stemningen er veldig fin i garderoben nå. Vi er strålende fornøyde med å ta den seieren etter at det har vært noen spesielle dager i forkant. Men vi var enige før kampen om å legge alt det bak oss og se fremover. Derfor var det utrolig deilig å dra i land tre poeng, sier Joey Hardarson, som ledet laget som hovedtrener etter at Kjetil Rekdal forlot klubben tidligere denne uken.

Selve kampen ble akkurat så tøff som ventet, mot et lag som pleier å styre kampene sine på hjemmebane. Hardarson er godt fornøyd med prestasjonene i første omgang.

- Vi er ok i første omgang, i alle fall til tider. Vi scorer også to fine mål. I andre omgang så ønsket vi å bruke ballen mer selv, for vi følte det var både nok rom og alternativer til å kunne klare det. Men så var det det motsatte som skjedde,  og KFUM kjørte kampen utover i andre omgang. Da ble det mer en forsvarskamp, oppsummerer han.

Hvorfor ble det slik?

- Vi blir litt for omstendelige og for lite bevegelige. Det er for få som ønsker å ha ballen, og dermed blir det mange klareringer, sier Hardarson.

En som absolutt ikke gjemte seg var hans landsmann Aron Sigurdarson. Kantspilleren var involvert i stort sett alt Start skapte offensivt, og stod igjen med ett mål og en målgivende pasning.

- Aron gjorde en fin prestasjon. Vi ser at han har mye å by på, og mye av det vi har behov for. Så det var en god opplevelse for ham etter å ha vært litt inn og ut av laget de siste månedene, sier Hardarson.

Han er tydelig på at det nå må jobbes med å utvikle spillet videre, men påpeker også at KFUM ikke er noen enkel motstander.

- Vi må ikke undervurdere KFUM, de er et godt lag og kommer nok til å styre mange kamper på hjemmebane denne sesongen. Men har mye vi kan utvikle, først og fremst i det offensive spillet. Det skal vi gjøre i tiden fremover, sier han.

Se høydepunktene fra kampen her.


Annonse fra Obos-ligaen: