- Jeg har blitt "motstanderdøderen"

Vi ser frem mot søndagens kamp mot Kongsvinger i dagens livesending på Facebook.

Om det er fordi han fikk noen gode dager på Sjøsanden i sommerpausen eller fordi en annen tidligere MK-spiller, Martin Ramsland, har ankommet klubben, er vanskelig å si. Det som er sikkert er at Eirik Wichne har vært i strålende slag etter sommerpausen, og de siste to kampene har hans presise innlegg sørget for mål. Riktignok har det vært motstandernes forsvarere som satte ballen i nettet, både mot Sogndal og Ull/Kisa.

- Jeg har blitt motspillerdøderen. Men det er bare å holde det igang, så satser vi på et nytt selvmål på søndag, sier Eirik Wichne og smiler.

Vi snakket med høyrebacken i fredagens livesending på facebook. Du ser hele sendingen her, der Martin Ramsland og Joey Hardarson også er med.

Søndag kl. 15.00 venter Kongsvinger, og vi jakter vår femte strake seier i OBOS-ligaen. Sist vi sto med fire strake seiere, i vår, var det nettopp Kongsvinger som ga oss en real kalddusj. Wichne mener det er et mer solid Start-lag som gjør seg klare til kamp på søndag.

- Vi har sluppet inn ett mål på tre kamper, det sier sitt. Vi har fremstått solide, og vi løpet veldig mye. Det viser tallene, sier Wichne.

Han gleder seg over at Martin Ramsland har kommet til klubben, og at Eirik Schulze også etterhvert slutter seg til Start. 

Det blir en invasjonen fra Mandal?

- Ja, vi har virkelig funnet ut at Start er best. Det er flott at folk kommer tilbake til Sørlandet. Vi håper på mange som kommer fra Mandal for å heie på oss, sier Wichne.

Kjøp billett til Start - Kongsvinger

Annonse fra Eliteserien: