Hvordan slår vi RBK, Kjetil?

Kjetil Rekdal snakker om hvordan han har jobbet for å legge Sandefjord-kampen bak seg, og om hva som må til for å ta poeng mot Rosenborg. FOTO: NTB scanpix

Med to kamper igjen av eliteserien begynner det virkelig å dra seg til i både topp og bunn. I helga kan mye avgjøres. Rosenborg kan sikre seriemesterskapet, mens vi KAN sikre plassen om alle resultater går vår vei. Like sannsynlig er det nok at spenningen vil leve helt til siste serierunde.

Kjetil Rekdal og spillergruppa har brukt de siste dagene til å legge Sandefjord-kampen bak seg.

- Vi må bli ferdige med ting, begynne på nytt og begynne å forberede oss. Vi må gå til kampen mot Rosenborg med en helt annen inngang til kampen enn vi hadde mot Sandefjord, sier Rekdal.

- Heldigvis har vi bevist at vi kan, og vi har spilt på et bra nivå ganske lenge. Samme uka som vi er hjelpeløse mot Sandefjord så leder vi 1-0 til pause mot Molde og har sjanser til å øke ledelsen. Semifinalen mot RBK lever helt til siste sekund.Så blir det selvsagt to store skuffelser. Den tredje kampen den uka håndterte vi ikke, det er mulig det ble mer slitasje på gruppa enn vi trodde, sier han.

Han er klar på at det er en stor oppgave som venter mot Norges beste lag, men umulig er det ikke. 

Kjøp billett til kampen her.

- Vi må ha en prestasjon som er på vårt aller beste, og så trenger vi kanskje litt marginer med oss også om Rosenborg er på sitt beste nivå.

Hva er nøkkelen for å lykkes?

- Vi må være mentalt i riktig balanse, vi må orke mye og så må vi tørre. Det er alfa omega mot Rosenborg.

Se hele intervjuet med Rekdal her:


Annonse fra Obos-ligaen: