Humøret på vei tilbake

Niklas Sandberg ser frem mot kampen mot Rosenborg, og han er sikker på at laget vil heve seg etter tapet i Sandefjord. Foto: NTB scanpix

Niklas Sandberg forteller om hvordan spillergruppa har kommet over skuffelsen etter tapet i Sandefjord.

- Vi har sett litt på video, og vi har snakket litt igjennom hvordan inngangen til kampen var. Den var jo åpenbart ikke bra nok. Så har vi lagt den bak oss. Det er den eneste så svake kampen vi har hatt under Kjetil, så jeg tror ikke vi kommer til å få to slike på rad, sier Sandberg.

Se hele intervjuet med Sandberg her (artikkel fortsetter under videovinduet).


Det er bare en uke siden vi måtte RBK sist, den gang i semifinalen i NM. Det endte med skuffelse da RBK scoret 2-1-målet tre og et halvt minutt på overtid. Men Sandberg finner motivasjon i at han og lagkameratene leverte en såpass god prestasjon mot de seiersvante trønderne.

- Absolutt. Og så har vi hjemmebane også nå, og da får vi den ekstra støtten vi trenger. Så nå må vi bare gå ut og trykke til, og gå for mål.

Har humøret begynt å komme tilbake igjen i gruppa?

- Jeg fikk løftet humøret litt hos dama etter kampen, og så var vi en gjeng som var samlet for å se Champions League i går, jeg vant også litt på tipping. Så nå er humøret bra, og vi er klare for Rosenborg!

Kjøp billett til kampen mot Rosenborg.

Annonse fra Obos-ligaen: