Har kjøpt fire "strikkesteiner" i Folkeveggen

Aud Karin «Mor» Holberg har strikket og solgt Start-sokker for 2000 kroner de siste månedene. Pengene bruker hun til å kjøpe steiner i Folkveggen!

Aud Karin har strikket Start-sokker til nye spillere i 25 år, en tradisjon hun har tenkt å fortsette med. På grunn av corona-restriksjoner har hun ikke fått besøke Starts treninger med nye sokker ennå i år, men det betyr ikke at hun har latt strikkepinnene ligge.

«Mor» strikker som aldri før og har nå solgt 10 par til andre Start-patrioter. Pengene bruker hun til å kjøpe steiner i Folkeveggen.

- Jeg er veldig glad i klubben og jeg har ikke bruk for pengene. Så kommer jeg til å fortsette å kjøpe steiner, sier hun.

Den lojale Start-supporteren forteller at corona-restriksjonene som gjør at kun 200 tilskuere får lov å komme på kampene har gjort livet litt kjedeligere.

- Jeg synes det er fryktelig. Helgene blir så lange når jeg ikke får dra på kamp. Det betyr så mye for meg, forteller hun.

Start har trukket ut 200 publikummere blant de med sesongkort til hver hjemmekamp til nå, og Aud Karin fikk med seg kampen mot Molde forrige uke.

Men så lenge det ikke åpnes opp for flere tilskuere må hun regne med at det blir en stund til neste gang.

I mellomtiden strikker hun sokker og følger laget på TV.

Og når folk igjen kan strømme til Sparebanken Sør Arena, og de går forbi Folkeveggen, så vil de se både Aud Karins navn, og «Sokkestrikk» pryde veggen.

 

sokker fra mor
Her er Aud Karin avbildet sammen med spillerne som fikk utdelt Start-sokker i fjor sommer. Den gang hadde hun strikket 14 par! Nå selger hun sine hjemmestrikkede Start-sokker til andre Start-patrioter.

Fantastisk

Daglig leder i Start, Christopher MacConnacher, er veldig glad for Aud Karins engasjement.

- Det er helt fantastisk, og det viser hvilket enormt engasjement hun har for klubben. Vi har virkelig kjent på den kjærligheten de siste månedene, og det gir oss enormt med energi og tro på at vi skal komme igjennom denne spesielle tiden på en god måte! sier MacConnacher.

Folkeveggen er en vegg der privatpersoner og bedrifter kan kjøpe seg en stein, og med det være med å bygge opp Start etter corona-krisen.

MacConnacher forteller at det per i dag er solgt omlag 750 steiner, og klubben har et mål om å bygge en vegg med 1200 steiner.

- Vi håper det vil stå igjen som en monument som viser hvor mange som stod last og brast med klubben da vi trengte det som mest. Vi er kjempefornøyd med engasjementet til nå, og så håper vi enda flere vil sikre seg en stein fremover. 

 

Slik kjøper du steiner i Folkeveggen.

  • VIPPS: Søk opp «IK Start» eller #102890 og følg instruksene for bestilling. Du kan bestille flere steiner samtidig og legge inn navnene som skal stå på dem som en kommentar når du betaler.

  • Har du ikke vipps kan du benytte kontonummer 3126.31.00045. Merk betalingen med «Folkeveggen + navnet som skal stå på veggen»

Annonse fra Eliteserien: