- Mye beinredninger

Håkon Opdal leverte flere gode redninger da Sandnes Ulf og Start delte poengene i toppkampen. (Foto: NTB Scanpix)

Annonse:

- Jeg er veldig godt fornøyd med å klare å få en fot på dem. Det var mye beinredninger i dag, og det var godt å se at jeg akkurat nådde ut på dem, sier Opdal.

Keeperen er brukbart fornøyd med kampen.

- Jeg synes vi var ganske bra i første omgang og fikk til spillet vårt innimellom med gode angrep og kjempefint mål. Sandnes Ulf tar litt over utover i 2. omgang, og det er litt naturlig når de måtte jaget målet og vi har ledelsen. Da blir vi kanskje også litt defensive i holdet, selv om vi ikke skal bli det. Da får de et trykk på oss, men jeg synes vi forsvarer oss veldig godt, både på dødballene og de sjansene som kommer og står godt imot. Samtidig stemmer det bra for meg, oppsummerer Opdal.

Men han legger ikke skjul på at de gikk for seieren.

- Etter kampen er vi litt skuffet. Vi gikk for tre poeng i dag, og hadde muligheten. Jeg synes vi gjør en grei kamp, men vi blir litt preget av resultatet utover i 2. omgang og blir litt baktunge slik at de får mye sjanser. Alt i alt skal vi være fornøyde med å ta med oss poeng herfra. Det er en vanskelig bortebane, og det er et godt lag vi møter.  Vi skal ikke være så misfornøyde, sier Opdal.

Annonse fra Obos-ligaen: