Gode nyheter på skadefronten

Ikke siden bortekampen mot Molde 27. mai har han vært på banen, men til søndagens oppgjør mot Stabæk på Sparebanken Sør Arena melder Simon Larsen seg kampklar.

- Litt stiv i musklene etter dagens trening, men det går greit. Jeg spiller søndag dersom Kjetil (Rekdal) bestemmer seg for å bruke meg, forteller Simon Larsen etter torsdagens to timer lange økt på Sparebanken Sør Arena.

- I spillesekvensen ble du testet som høyreback, er det aktuelt mot Stabæk?

- Det vet jeg foreløpig ikke, men vi har sluppet inn mål på dødball og det har vært snakket om at vi trenger mer duellstyrke.

- Hva tenker du om å spille sideback?

- Under Kjetil i Vålerenga spilte jeg like mye høyreback som midtstopper, og jeg spiller der han ønsker jeg skal spille.

- Hva har plaget deg mest under skadefraværet?

- At jeg ikke har kunnet bidra på banen som kaptein, men jeg har forsøkt å være en positiv bidragsyter i garderoben, under våre frokoster og på trening. Nå blir det kjekt å spille igjen, innrømmer han.

- Stabæk kommer til Kristiansand med ny trener, Henning Berg, hvilken betydning kan det ha?

- Noen ganger får lag en "boost, andre ganger tar det flere kamper før det blir noen effekt av det. Men dette er ikke noe vi skal bry oss om. Vi må konsentrere oss om vårt eget spill, sørge for at vi gjør en god prestasjon søndag i en meget viktig kamp. Vi må sørge for at får tre poeng og er på skuddhold på lagene foran oss på tabellen, sier Larsen.

Når det gjelder laget mot Stabæk, så har Rekdal mange valgmuligheter. Han var meget fornøyd med torsdagens trening, der mye av treningen var spill 11 mot 11.

Damion Lowe trente alternativt, mens Espen Børufsen gikk av mot slutten av treningen. Begge ventes i full sving igjen fredag.

I tillegg er utleide Isac Lidberg i trening med Start igjen, ettersom Jerv allerede har tatt sommerpause.

Annonse fra Obos-ligaen: