Gode naboer

Egeland Rør er våre naboer på Lund, og de neste årene er de også sølvpartner i Start.

På bildet, fra venstre: Sven Erik Flaa (Serviceleder), Erik Markussen (daglig leder) og Eivind Haddeland i Start.

- Vi går inn i Start både fordi vi opplever det som nå skjer som veldig positivt. Nå er engasjementet på full fart tilbake. I tillegg ønsker vi å være med der det skjer, og treffe nye og gamle kunder i de flotte rammene som er rundt en kamp, sier daglig leder Erik Markussen i Egeland Rør.

Rørleggerfirmaet blir med som sølvpartner i Start de neste tre årene.

- Egeland Rør er en solid aktør med lenger fartstid i byen enn Start. De har lang tradisjon for god kvalitet og leveranse og de er våre naboer her på Lund. I tillegg er de langt over snittet interessert i fotball, så her fant vi fort tonen, sier Eivind Haddeland, kommersiell leder i Start. 

Historisk Start-navn

En av de fotballinteresserte i Egeland Rør er serviceleder Sven Erik Flaa, blant annet på grunn av sin legendariske onkel.

- Jeg har vært på de aller fleste hjemmekamper siden 1975. Det skyldes nok mye min onkel Reidar Flaa som spilte kamp etter kamp for Start, sier Flaa. 

Onkel Reidar Flaa spilte 558 kamper mellom 1960 og 1979, kun Trond Pedersen og Svein Mathisen har flere kamper.

- Det har vært mange gode opplevelser på stadion opp gjennom årene, men en del skuffelser også må jeg innrømme. Jeg savner engasjementet til Tom Nordlie og det han fikk ut av Start-laget, sier Markussen.

Han forteller at Egeland Rør jobber tett med en rekke firmaer i Start-familien. 

Anbefaler andre

Eivind Haddeland i Start gleder seg over at partnerne er bevisst på å anbefale andre bedrifter de ønsker å ha i Start-nettverket.

- Veidekke anbefalte meg å kontakte Markussen, og han har igjen anbefalt meg å kontakte tre andre store firmaer i byggebransjen, og totalt har vi denne uken alene fått tips om 25 nye selskaper vi må ta en telefon til nå før seriestart. Dette er veien å gå for at både nye og gamle partnere skal finne seg godt til rette her hos oss, sier Haddeland.

Annonse fra Obos-ligaen: