- Glimt får ikke noe gratis av oss

Joey Hardarson ser frem til å måle krefter mot norges beste lag i kveld. Han skryter voldsomt at jobben Bodø/Glimt har gjort de siste årene.

Annonse:

- Det er en stor utfordring og spennende å møte det beste laget i landet. De har kommet veldig langt og jobbet godt over lang tid. Det ser de resultatene av nå. De har jobbet målrettet med sin spilletid og dyrket frem gode spillere over lengre tid. All ære til dem, de har gjort mye riktig og fortjener den suksessen de har nå, sier Joey Hardarson som kveldens motstander Bodø/Glimt.

Nordlendingene har vært helt suverene så langt i sesongen og de står med 12 seiere og 2 uavgjort på 14 kamper. Det er ikke mer enn to år siden Start slo dem tre av tre ganger i løpet av 2018-sesongen.

Selv om de har virket uslåelige så langt i sesongen er Hardarson klar på at de ikke har reist til Bodø for å kikke på naturen.

- De får ikke noe gratis av oss. Vi er her for å få et resultat, sier han.

Hva må til for å klare det?

- Det er ekstremt viktig at vi er kompakte og intense i presset vårt i det defensive, både når vi ligger lavt og når vi står høyt med laget. De er gode til å finne rom, det må vi nekte dem. Samtidig er det viktig at vi tar våre på mulighetene våre, at vi tar kontringene, men også at vi tør å holde på ballen, sier han.

- I tillegg må det løpes mye og fort, vi må matche dem der.

Etter den forløsende overtidsseieren mot Vålerenga på mandag har humøret vært bra i spillergruppa denne uka.

- Det har vært fin stemnig og folk er i godt humør. Seieren mot VIF gir oss tro på at vi kan avgjøre tøffe og jevne kamper. Vi har en god dose selvtillit og tro på at vi kan slå fra oss mot de beste, sier Joey.

Til Bodø er ikke Jonas Deumeland med. Han ble far for første gang tidligere i uka og har reist til Belgia for å være sammen med sin kone og barn.

Kampen mot Bodø/Glimt spilles kl. 18.00 og ses på Dplay.

Annonse fra Obos-ligaen: