- Gira på revansje

Joackim Jørgensen fikk ikke den debuten han hadde drømt om i Start-drakta, men mot Sandefjord på lørdag er han klar til å "kline til" igjen. Foto: NTB scanpix

- Vi gleder oss til å spille hjemme igjen, og det er kun tre poeng som gjelder. Det har vært bra trøkk på trening i dag, så det virker som gutta er gira på å revansjere seg etter sist. Vi gleder oss til kamp nå, sier Joackim Jørgensen etter torsdagens økt.

Han fikk siste del av sesongeoppkjøringen og de første seriekampene spolert på grunn skade og sykdom, men mot Sandnes Ulf på mandag fikk han endelig sin offisielle Start-debut. Dessverre endte kampen med 0-2-tap.

- Det var deilig å få debuten unnagjort, og gøy å spille kamp igjen, selv om ikke kampen og opplevelsen var den beste. Det var ikke noe spesielt god kamp av meg. Men nå kommer det en ny kamp, så da er det bare å kline til, sier "Jokke".


Lørdag kommer Sandefjord på besøk til Sparebanken Sør Arena, et lag de fleste holder som blant favorittene til å rykke opp.

Jørgensen gleder seg til å måle krefter med laget fra hvalfangerbyen. 

- Det er sånne kamper, mot gode lag, man vil spille. Vi skal gi 100 prosent i absolutt alt, så ser vi om det holder, sier han.

Etter andre serierunde gjorde Joey Hardarson en endring i formasjonen. Etter å ha spilt 3-4-3/5-4-1 det siste halve året, har laget de siste to kampene spilt 4-2-3-1. Jørgensen tror den formasjonen kler laget bedre, og tror de kommer til å bli bedre og bedre etterhvert som den nye formasjonen begynner å sitte bedre.

- Har gått i gjennom kampen sist og snakket om hvordan vi kan gjøre det bedre. Litt tid vil det ta når man bytter formasjon, men det begynner å se bedre ut nå. Jeg tror det vil være veldig bra for spillet vårt fremover når vi får på plass dette.

Annonse fra Obos-ligaen: