Fullbooket fotballskole for ungdom

200 ungdommer deltok på Sparebanken Sørs fotballskole mens de voksne deltok på foredrag. (FOTO: Sparebankens Sør)

Onsdag kveld var Sparebanken Sør Arena fylt opp med fotballglade ungdommer og voksne. 
Sparebanken Sørs årlige og populære fotballskole samlet 200 gutter og jenter mellom 12 og 14 år på banen, mens 75 foreldre/trenere fikk foredrag i Klubbhuset.

Det var Starts A-lagsspillere som stod for treningen på banen, og Starts trener Joey Hardarson var en av dem som holdt foredrag for de voksne.

- Det er femte året vi arrangerer fotballskole sammen med Start, og vi inviterer inn lag fra klubbene vi har samarbeidsavtale med. Banken ønsker å gi noe ekstra til klubbene som vi samarbeider med, og med fotballskolen lager vi en aktivitet som ungdommen setter pris på. På fotballskolen er det bare glade fjes å se. sier Rita Torvik, markedsrådgiver i Sparebanken Sør.

- Vi er fornøyde med samarbeidet med Start og synes det er veldig hyggelig at A-laget stiller opp som instruktører på fotballskolen, sier Torvik.

Alt i alt ble det en strålende kveld, som ble avsluttet med at 100 pizzaer fra Pizzabakeren ble fortært i løpet av en halv time. Da må vi tro at ungdommene hadde fått slitt seg ut i løpet av timene på kunstgresset...

 

Flott arrangement

Arne Simonsen, kommersiell leder i Start, gleder seg over at det gode samarbeidet med Sparebanken Sør også bidrar til å skape aktivitet for barn og unge.

- Vi har en visjon om å inspirere barn og voksne til å tro på og realisere sine drømmer og visjoner. Da passer dette arrangementet ypperlig, ved at vi får møte både mange fotballglade ungdommer, og også foreldre og trenere fra lokale klubber, sier Simonsen.

Dette var tredje fotballskole den siste måneden. Starts fotballskole ble arrangert siste uke før skolestart, i samarbeid med Collicare Logistics, mens Gumpens Auto Vest arrangerte sin fotballskole/turnering søndag 1. september. Start-gutta har med andre ord fått god trening i å trene barn og unge de siste ukene!

Her er noen bilder fra kvelden.

Sparebanken sør fotballskole 5
Martin Ramsland viser hvordan det skal gjøres

 

Annonse fra Eliteserien: