FredagsLive med VM-guttene

Vi lader opp til søndagens kamp med en prat med to Start-gutter som skal spille U20 VM om få uker, og en tidligere Start-spiller som spilte i samme mesterskap i 1993.

Annonse:

Ukas FredagsLIVE kom rett fra Klubbhuset, der en god samling medlemmer, supportere og ansatte og spillere fra klubben var samlet til en god fotballprat, ei pølse, en kaffe eller et aldri så lite glass mineralvann. 

Hver fredag er det åpent for alle mellom 11.30 og 13.00. Neste gang kommer kanskje du også?

Tidligere denne uken ble det klart at Adnan Hadzic og Tobias Christensen ble blant de utvalgte som skal representere fedrelandet under U20 VM i Polens i mai/juni.

For første gang siden 1993 er Norge kvalifisert til mesterskapet. I 1993 hadde Start faktisk med hele tre spillere i troppen, og en av dem var Odd Arild Skonhoft.

"Oddi" tok turen innom Klubbhuset for å mimre om turneringen i Australia i 1993, der han blant annet spilte mot den fremtidige A-landslagskeeperen Dida fra Brasil.

Det ble selvsagt også litt tung prat om cupexiten på onsdag, men guttene har løftet hodet og ser frem til søndagens oppgjør mot Strømmen.

Her er ukas FredagsLIVE:

Annonse fra Obos-ligaen: