Fotballkretsen flytter inn

Start og NFF Agder håper å styrke samarbeidet ytterligere når fotballkretsen flytter inn på Sparebanken Sør Arena i januar.

Annonse:

På bildet: Dag Andersen (styreleder IK Start), Alexander Øren (utviklingsleder Start), Christopher MacConnacher (daglig leder Start), Atle Roar Håland (sportslig leder Start), Tor Henning Hamre (spillerutvikler NFF Agder), Tom Berhus (Konsulent barne- og ungdomsfotball NFF Agder) og Yngvar Håkonsen (daglig leder NFF Agder)

1. januar flytter NFF Agder (tidligere kalt Agder Fotballkrets) inn på Sparebanken Sør Arena.

- Vi er veldig glade for dette, og synes vi har hatt en god prosess for å lande dette. Nå får vi en sentral beliggenhet og fine kontorer til våre ansatte. Med tanke på spiller- og trenerutviklingsarbeidet vil det også være en stor fordel. Nå får vi enda større muligheter til å spille på hverandres kvaliteter, utveksle erfaringer og jobbe tett sammen, sier Yngvar Håkonsen, daglig leder av NFF Agder.

De leier kontorlokaler i fjerde etasje, i samme etasje som media har tilhold på kampdag, og der vi selv hadde kontorer i flere år. Nå holder Start-administrasjonen som kjent til i 1. etasje.

- Dette er veldig positivt for alle. Det at Start og fotballkretsen kan fortsette det gode samarbeidet, og utvikle det ytterligere, vil være bra for fotballen på hele Sørlandet, sier styreleder i IK Start, Dag Andersen.

Yngvar Håkonsen (f.v.), Christopher MacConnacher og Dag Andersen signerte mandag avtalen som gjør at NFF Agder flytter inn på Sparebanken Sør Arena i 2021.

Atle Roar Håland, sportslig leder i Start, forteller at Start og NFF Agder har jobbet tett sammen over flere år.

- Vi har en samarbeidsavtale som har fungert bra i noen år, og vi har et uttalt mål om ha det beste klubb/krets-samarbeidet i Norge. Dette et nytt steg. Ved å sette de to miljøene tett sammen så skaper vi et senter for fotball i regionen, sier Håland.

- Vi jobber for de samme tingene, så dette vil bli bra også for klubbene ute i regionen, legger Håkonsen til.

NFF Agder har åtte ansatte som nå flytter inn på Sparebanken Sør Arena. De benytter allerede arenaen til treninger for krets- og sonelag, men nå er den aktiviteten satt på vent på grunn av corona.

- Vi håper å kunne starte opp igjen aktiviteten på nyåret, sier Tom Berhus, konsulent barne- og ungdomsfotball i NFF Agder.

Annonse fra Obos-ligaen: