Fornøyd med innsatsen - ikke med kvaliteten

Midlertidig hovedtrener Mick Priest roser spillerne for innsatsen i varmen, men mener laget skapte altfor mange problemer for seg selv.

Annonse:

Bildet: Mick Priest sitter betenkt på benken (til høyre) omgitt av tre skadde Start-spillere. 

- Skuffende, jeg synes vi skapte problemer for oss selv. Vi klarte ikke gjøre det som var planen, nemlig å spille hurtig og direkte. Vi ga dem ballen for lett.

Slik oppsummerer Mick Priest kampen mot Molde, der vi til slutt tapte 1-3.

- Vi kom bedre med etter Afeez sitt mål, og da så vi ut som et fotballag igjen. Men så startet vi dårlig i andre omgang, ved å gi bort ballen altfor lett igjen, sier Priest.

Han fikk seg kaptein Isaac Twum gå ut med skade allerede etter 17 minutter, mens målscorer Aremu og visekaptein Simon Larsen måtte ut etter få minutter av andre omgang.

- Hvor mye preget det kampen at vi måtte gjøre våre to siste bytter allerede rett etter pause?

- Vi kunne byttet dem i pausen, men de sa de ville prøve seg. Så viste deg seg at det ikke gikk. Men det er ingen unnskyldning, det må vi kunne takle som profesjonelle fotballspillere, sier Priest.

Men uten muligheter til å sette innpå friske bein mot slutten av kampen ble det tøft for spillerne som løp langt og jobbet hardt i varmen på Aker Stadion.

- Jeg kan ikke kritisere innsatsen og holdningen deres. De ga alt i varmen, og kjempet til siste slutt. Det er kvaliteten i en del av det vi gjør som gjør at jeg er skuffet, sier Priest.

Nå er det to uker til neste kamp, mot Strømsgodset på Sparebanken Sør Arena 10. juni. Med tre nye skader er det kanskje like greit.

- Vi har en stor jobb å gjøre nå med å få spillerne på beina igjen. Vi fikk også noen gule kort i dag som gjør at vi har to spillere suspendert til den kampen (Finnbogason og Christensen). Det er ikke ideelt om vi må gjøre fem bytter på laget, men dette åpner opp muligheter for andre til å vise seg frem, avslutter Priest.

Annonse fra Obos-ligaen: