Mjøndalen-Start 0-4

Vi ga deg hovedtrekkene fra Mjøndalen-Start. Det endte med en sterk 4-0-seier!

Start vant oppgjøret mot divisjonskollegaen i Buskerud. To scoringer av Lasse Sigurdsen, en av Salvesen og en av Christensen og dermed tar Start med seg et sterkt resultat hjem til Sørlandet.

Vi fulgte kampen fra Starts innbytterbenk. Nedenfor finner du våre notater.

Reaksjoner fra Steinar Pedersen og tomålsscorer Lasse Sigurdsen finner du her.

1746: Slutt! Vi vinner 4-0!

1744: Frispark til Start. Via muren og inn til keeper fra Tobias Christensen.

1739: Halvsjanse til Mjøndalen, men skudd høyt over.

1738: Dennis Antwi var arkitekten bak målet til Tobias,

1737: 0-4 Tobias Christensen scorer!! Han er på hjørnet av femmeteren når han scorer sikkert.

1736: Mye positivt i dag. Husk at Hollingen, Skogmo, Idemokon og Aase er hjemme med småskader.

1733: Bytte: Sigurdsen ut - Bojang inn

1731: MIF skaper ikke mye på oss. De har hatt noen halvsjanser og en stor i første omgang.

1730: Jibril Bojang gjør seg klar for å spille.

1728: Frispark til MIF etter Gummi-felling. Billig.

1726: Farlig Start-corner. Men MIF klarerer

1725: Corner til Start. Børufsen og Abu ut. Tobias og Thomas inn.

1723: Halvspilt andre omgang - vi leder fortsatt 3-0.

1722: Tobias Christensen og Thomas Zernichow får beskjed av Steinar om å varme opp,

1721: Mye oppløftende av oss i dag!!

1720: Lasse kommer seg helt til femmeteren, men keeper fanger ballen!

1719: Vi får frispark ved Børufsen. Deretter corner, men Gauseth avklarer for de brune.

1716: Ny MIF-corner. Tapio klarerer.

1715: Dobbelbyttet er nå gjort. Tapio tar plass på høyre back,

1715: MIF med halvsjanse - påfølgende frispark. Abu får gult kort!

1714: Start har et stort press nå. Både Abu og Salvesen med muligheter.

1714: Opdal koser seg med sin andre kopp kaffe på Start-benken!

1713: Straks bytte: Inn med Heikkilä og Antwi. Ut med Wichne og Salvesen.

1712: 3 Start-supportere storkoser seg i kulda!

1711: Boujar med litt risikofylt spill som keeper - litt moro også...! Har kontroll.

1708: Børufsen-raid - fine kombinasjoner med Robstad.

1707: Vi ligger bra med laget og er giftige når sjansene byr seg.

1706: Prøvespiller Abu farlig frempå igjen. Skuddet går utenfor.

1705: Steinar var fornøyd i pausen, men han hadde noen ting han ønsket å forbedre i 2. omgang

1703: Moro at spissene våre er igang. Lasse x 2 og Salvesen er målscorere i første omgang,

1702: Vi er igang - Abu på farten

1700: Straks klart for andre omgang. Et bytte. Gummi inn for Segberg,

1645: Pause: Vi leder 3-0.

1641: Nå er det fart i høyresida vår også! Wichne og Abu er kjappe!

1639: 0-3 Flott innlegg fra Børufsen til Salvesen som header kontant i mål.

1638: Vi har overtatt mer og mer nå.

1637: Startcorner med påfølgende frispark. VI får ikke noe ut av det

1635: MIF-avslutning, men ikke særlig fart over den.

1632: Gult kort til Eirik Wichne for felling. Frisparket fører til farligheter, men ballen går rett på utsiden av stolpen til Boujar - stor sjanse for MIF.

1630: Wichne legger inn - Abu stusser videre til Lasse - som setter ballen i mål til høyre for keeper.

1630: 0-2 Lasse Sigurdsen scorer igjen!!

1629: MIFs Pellegrino med avslutning. Uproblematisk for Boujar.

1626: MIF med innlegg, men Boujar holder ballen i fast grep.

1624: Børufsen med stor mulighet, men vipper ballen over mål.

1623: Etter halvspilt omgang er det altså vi som leder i Mjøndalen.

1622: Fra Startbenken registrerer vi sangen til super-supporter Ole Gilboe Hermansen. Herlig!

1620: MIF har hatt ballen en del så langt, mens vi er farlige på overgangene.

1618: ABU gir ny corner til MIF. Blir resultatløs.

1617: MIF-frispark etter hands? Børufsen klarerer. Corner til MIF

1615: Segberg ble liggende nede litt, men er på beina igjen.

1613: Flott Start-spill med Lars-Jørgen og Lasse. Nå skjer det plutselig mye her!

1612: 0-1 Ballen er inne, Wichne spilles gjennom og legger til Lasse med et innlegg som faktisk går i mål!!

1611: Mjøndalen på overgang, men Simon bryter. Corner til MIF.

1610: Start får nesten til en overgang, men Lasse stoppes.

1610: Det har bølget litt frem og tilbake. Ingen store avslutninger så langt.

1604: Det er null grader og disig i Mjøndalen. Ikke så mye som har skjedd foreløpig

1601: Vi er igang!

1553: Ingen bussproblemer for oss denne helga! Vi var på plass i god tid før match. Dermed bør kampen starte presis klokka 1600!

1544: Dette er altså Starts tredje treningskamp i år. Start-Vindbjart endte 3-1, mens Viking-Start endte 1-1. I dag skal vi måle krefter med en divisjonskollega i OBOS.

1542: Kampen spilles utendørs på Isachsen stadion i Mjøndalen.

1539: Også Mjøndalen tester ut en offensiv spiller i denne kampen. Spissen Simonas Stankevicius er 21 år gammel og kommer fra Litauen

1534: Kampen vises ikke på fjernsyn eller nett-TV. Du får heller følge med her - så skal vi gi deg en del oppdateringer.

1529: Spennede å følge prøvespiller Abu i denne kampen.

1507: Starts innbyttere: Håkon Opdal, Gudmundur Kristjansson, Tapio Heikkilä, Tobias Christensen, Dennis Antwi, Jibril Bojang og Thomas Zernichow.

1504: Lars-Jørgen Salvesen har også sluttet seg til troppen i Mjøndalen. Han kommer direkte fra trenerkurs.

1503: Simon Larsen er altså likevel på plass i Mjøndalen. Han ankom i egen bil. Fødsel på hjemmebane lar vente på seg.

1500: Start stiller slik