Fløy-Start 4-3

Det ble cup-exit for Start på Flekkerøy.

Onsdag kveld møttes Fløy og Start til 2. runde-kamp i cupen på Flekkerøya.

Vi fulgte kampen slik

Start fikk en tøff start på oppgjøret da ex-starter Christian Tveit sendte Fløy i ledelsen i det andre minutt. Etter dette tok derimot Start mer tal i kampen og tok over initiativet og kom til flere gode muligheter før det var spilt 20 minutter.

Etter dette er det en periode hvor det ikke skjer allverden før Abubakar Ibrahim forsøker å lobbe over keeper etter 34 minutter. Dessverre for Abu og Start går forsøket over mål.

Etter 35 minutter setter derimot Dennis Antwi inn en fortjent utligning for Start da hjemmelagets keeper er ute på distanse. Antwi får ballen forbi keeper, og ballen triller inn i det tomme målet.

Like etter kommer Fløys Torje Wichne alene gjennom, men Opdal er på plass og avverger.

Like før pause har også Tobias Christensen, som har vært frisk i 1. omgang, en god mulighet, men forsøket går rett på keeper.

Dermed går lagene til pause på stillingen 1-1.

2. omgang

Etter pause ble vondt til verre for Start. I det 51. minutt sender Henrik Dahlum, også han med en fortid i Start, Fløy i ledelsen på nytt.

I det 55. minutt har Dennis Antwi en ball inne for Start, men målet blir avblåst for offside.

Like før stadionuret passerer 60 minutter er det istedet Fløy som scorer nok en gang da Erlend Skagestad setter inn 3-1 fra distanse.

Og minuttet senere er Christian Tveit på plass igjen og øker ledelsen til 4-1.

Rødt kort

Om det ikke var tøft nok fra før, får Jens Kristian Skogmo sitt andre gule kort i det 67. minutt og får dermed se det røde kortet, og Start må spille resten av kampen med en mann mindre.

Etter 76 minutter er Fløy nære ved å score nok en gang, men Boujar redder fint.

Ny spenning

Etter 83 minutt kommer Start til sin første mulighet i 2. omgang da Niels Vorthoren forsøker seg, men blir avverget til corner. Corneren er god, og Dennis Antwi får satt inn en redusering for Start.

Etter Antwis redusering fortsetter jakten på flere scoringen, og i det 87 minutt sitter den igjen for Start da Fløys Johan Naglestads forsøk på heading tilbake til keeper ender i eget nett, og det står 4-3.

På tampen ble det dramatisk da Start kjørte på videre i jakten på 4-4 og ekstraomganger. Men Start får aldri satt inn det fjerde målet, og dermed blir det cup-exit allerede i 2. runde.

Neste kamp for Start er førstkommende lørdag kl. 15:00 hjemme mot Jerv på Sparebanken Sør Arena.

Kampfakta

Fløy-Start 4-3 (1-1)

Flekkerøy kunstgress

2. runde i cupen

Dommer: Marius Lien, Otra IL.

Målscorere: 1-0 Christian Tveit (2), 1-1 Dennis Antwi (36), 2-1 Henrik Dahlum (51), 3-1 Erlend Skagestad (60), 4-1 Christian Tveit (61), 4-2 Dennis Antwi (83), 4-3 Johan Naglestad (87, selvmål).