Fjorårets mest leste saker

Hvilke artikler ble mest lest på ikstart.no i 2018? Her er topp 10.

2018 var et innholdsrikt år i Starts historie, selv om det til slutt endte med skuffelse. Trafikken på ikstart.no har vært stor. Når vi ser på de ti mest leste sakene i løpet av 2018 så er det tydelig at nye spillere og trenere dominerer. Rett utenfor topp 10-listen finne vi saken om at det gikk bra med Jonas Deumeland etter den dramatiske skadesituasjonen i Drammen.

Der finner vi også gladsaken om at Erik Mykland returnerte til Start, denne gang som spillerutvikler.

Men de var altså ikke blant de ti mest leste sakene.

Her er topp 10-listen fra 2018

1. Norges rimeligste sesongkort - Da vi lanserte sesongkortsalget for 2019, med ekstremt reduserte priser. Har du ikke kjøpt sesongkort ennå kan du gjøre det her.

2. Ny angriper har signert - Signeringen av Mathias Bringaker, i påskeferien, ga mye trafikk.

3. Start og Dempsey skiller lag - Nyheten om at Mark Dempsey sluttet som trener, og intervjuet med han og Tor-Kristian Karlsen etterpå, ble naturligvis sett av mange. 

4. Målfarlig midtbanemann klar for Start - Niklas Sandberg ble presentert under en livesending på Facebook, men artikkelen på ikstart.no fikk også bra med besøk.

5. To Start-spillere til Fløy - Lasse Sigurdsen og Mikael Ugland ble lånt ut til Fløy før sesongen. Det fikk alle på øya, og noen til, til å kaste seg inn på ikstart.no.

6. Har signert Sarpsborg-spiller - Nyheten om at Joakim Jørgensen signerte for Start vakte oppsikt, men det er først nå i januar at Jørgensen kan gjøre sine første intervjuer som Start-spiller.

7. Klar for Start- Vi måtte på keeperjakt, og vi fant en tysker som skulle bli årets spiller i 2018.

8. Her er vår nye trener - I begynnelsen av juni ankom Kjetil Rekdal, noe som samlet et stort pressekorps på Sparebanken Sør Arena.

9. Forsterker trenerteamet - I sommer hentet Rekdal sin tidligere assistent i Vålerenga til Start.

10. Angrepsspiller på vei - Nyheten om overgangen for Aron Sigurdarson lakk ut i lokale medier i Tromsø, og dermed var det stor interesse da vi bekreftet at han var på vei til klubben. Normalt bekrefter vi aldri overganger før alle papirer er signert, men denne gangen valgte vi å gjøre det.

Samlet sett var det mest trafikk på ikstart.no 11. mars. Serieåpningen mot Tromsø ga mye besøk, både i forkant, da mange lurte på om været ville stoppe kampen, og ikke minst i etterkant av 4-1-seieren.

Annonse fra Obos-ligaen: