- Får igjen for intervalltreningene

Eirik Wichne følte Start-guttene hadde mer krefter enn Bodø/Glimt utover i andre omgang. Foto: Shayan Jalilian

Annonse:

- Det er ubeskrivelig. Føles ikke virkelig ennå, sier Eirik Wichne etter at Start har slått Bodø/Glimt 2-1 i kvartfinalen i cupen.

Lagene møttes også på søndag, under krevende spilleforhold i Bodø. Start gjorde bare to endringer på laget til dagens kamp, men Wichne synes Start-guttene hadde bra med krefter utover i andre omgang.

- Jeg synes vi hadde mye å gi, jeg synes vi så sterkere ut enn  Bodø Glimt. Vi er godt trent, og nå får igjen for intervalltreningene våre, sier Wichne og smiler.

Han og Espen Hammer-Berger fikk litt å stri med på slutten, sammen med resten av Start-forsvaret, men de holdt unna og sikret seieren.

- Det var kjempefint. Vi hadde publikum i ryggen hele veien. Vi fikk tatt tak i kampen, og styrte kampen i andre omgang, vi ventet bare på ett mål. Så kom det endelig. Det var sjukt digg! Så blir det litt trykk mot oss på slutten, men vi klarer å ri det i land, sier Hammer-Berger.

- Det var deilig å se alle som kom her for å støtte oss. Det var magisk, sier Wichne.

Se hele intervjuet med duoen her. Saken fortsetter under videovinduet.


Tre seiere på rad. Det lar seg høre...?

- Vi lever på en sky akkurat nå, det er mye gøyere å være fotballspiller når vi vinner enn når vi taper. Håper det fortsetter, sier Hammer Berger.

Nå blir det spennende å følge trekningen av semifinalene. De er begge klare på at de håper på en ny hjemmekamp. Og nå er det lov å begynne å drømme om Ullevaal.

- Det ville vært en stor opplevelse for alle som har noe med Start å gjøre om vi hadde klart å komme oss til cupfinale. Så vi må satse på det, sier Hammer Berger.

Annonse fra Obos-ligaen: