Express-Start2 3-0

Express vant bataljen på Fevik (arkivbilde).

Et ungt Start2-lag fikk trøbbel allerede fra start av.  Express startet kampen med stort trøkk og engasjement.

Dødball-mål

Start 2 var forberedt på dette, men de fikk raskt fem dødballer. På det ene frisparket scoret de etter at ballen ble headet inn igjen foran mål og ballen ble kriget over mållinjen.

Etter scoringen tok Start2  mer over kampen, men var unøyaktige i pasningsspillet, samtidig som bevegelsene ble litt for få og ikke gikk fort nok. Det første til at ungguttene ikke maktet å skape mer enn tre, fire muligheter i de første 45 minuttene.

Unøyaktige

Andre omgang startet med to gode Start-angrep.

- Vi er for dessverre unøyaktige og ubesluttsomme i den siste pasningen som gjør at vi ikke kommer alene med Express-keeperen, sier trener Alexander Øren.

I stedet kontret Express og etter litt frem og tilbake for kantspilleren deres avsluttet fra 18-19 meter og ballen gikk over Benjamin Boujar i buret. Ballen var muligens innom noen på vegen som gjorde det ekstra vanskelig.

- Vi pusher på fremover, men er klarer ikke å få ballen over linjen, selv om vi skaper tre store sjanser, blant annet etter en dødball hvor ballen mirakuløst ikke er over linjen, konstaterer en skuffet trener.

Punkterte kampen

Start dyttet flere spillere frem i banen mot slutten for å få redusering, men isteden punkterte Express kampen da de fikk sin tredje scoring helt på tampen. 

- Vi gjør idag en skuffende prestasjon. Mot et heltent Express, og på en tung gressbane, må vi stå mye bedre imot i duellspillet og på dødballer. Her blir vi knallhardt straffet i voksenfotballen, sier Øren.

Start 2 ligger fortsatt på trygg plass i sin avdeling. De har fem poeng ned til nedrykk når to kamper gjenstår. Nå er neste oppgave Brodd borte, før sesongen avsluttes mot Sola.

Start 2 stilte slik

45 Benjamin Boujar
43 Altin Ujkani
48 Philip Sandvik Aukland 
50 Joacim Emil Godhei Holtan
55 Håkon Suggelia
23 Erlend Segberg
47 Mathias Myhre Madsen
51 Sander Hansen Sjøkvist (Mir etter 70 min)
30 Lasse Sigurdsen
36 Markus Jørgensen Håbestad (Ugland etter 58 min)
40 Sindre Osestad

A-lagsspillerne har hatt en frihelg i forbindelse med landslagspausen. Dermed var det mange unge spillere i denne Start 2-troppen.

Annonse fra Eliteserien: