Klar for å score på broren

Det blir bror mot bror når Start møter Viking på Sparebanken Sør Arena lørdag kl. 15. (Foto: NTB Scanpix)

Annonse:

Halvparten av Wichne-firlingene fra Mandal står trolig på hver sin banehalvdel. Amund som rogalendingenes burvokter og Eirik på Starts høyreback.

- Det blir første gang vi spiller mot hverandre. Vi hadde treningskamp mot Viking i fjor, men da spilte vi hver vår omgang og møtte ikke hverandre, forteller Eirik som gleder seg til å måle krefter mot Viking.

- De vant sterkt 5-1 mot Aalborg onsdag og har fått mange nye spillere, så jeg ser virkelig fram til denne kampen, forteller 20-åringen etter torsdagstreningen, en trening som var preget av intenst spill og stort tempo.

- Du ser både raskere og sterkere ut...

- Jeg har ingen målinger som kan bekrefte det, men det kjennes slik, og det kan nok se slik ut fordi jeg tar riktigere løp. Vi har hatt meget gode treninger i vinter, og nesten bare trening med ball, noe som gir oss både fotballutholdenhet og fart.

- Kan vi få se Eirik Wichne utfordre bror Amund med skudd på lørdag?

- Det er ikke ofte jeg har avslutninger, men jeg får se om det byr seg muligheter. Da prøver jeg selvfølgelig, sier Eirik Wichne, som er en av bare 13 tilgjengelige førstelagsspillere til kampen mot Viking.

- Vi har nok spillere til at vi har lag, og det er en kamp vi ser frem til. Så supplerer vi benken med noen juniorspillere. Vi er klare til å møte Viking, sier Start-trener Mark Dempsey, som også lot seg imponere av Vikings 5-1-seier over Aalborg denne uken.

Kampstart mot Viking er kl. 15.00. Publikum kan kjøpe billetter i døra, ved inngang 1. 

Alle under 19 år slipper gratis inn, det samme gjør sesongkortholdere.

Har du ikke kjøpt sesongkort ennå?

Det gjør du her!

NTB Scanpix
NTB Scanpix
Annonse fra Obos-ligaen: