Endelig comeback for Espen

Nesten to år etter at han spilte sin siste offisielle kamp for Start var Espen Børufsen tilbake i Start-drakta i Eliteserien. Og han var kun millimetere fra å krone det med et mål.

Annonse:

8. juli 2018. Det er lenge siden. Espen Børufsen har slitt med en vond ankel, operert flere ganger og brukt utallige timer i treningsrommet for seg selv.

Alt med ett mål for øye: Å komme tilbake på banen for sitt kjære Start.

Mot Viking fikk han sjansen de siste 45 minuttene, og noterte seg da for sin kamp nummer 303 for Start.

Børufsen start viking foto gunnar langeland

Han var delaktig i en sterk omgang der Start jaget scoring, noe laget endelig fikk etter 75 minutter. Dessverre utliknet Viking ti minutter etterpå.

Børufsen fikk selv en stor sjanse etter 87 minutter, og han trodde han satte inn 2-1 da han fikk tåa på ballen fra 7-8 meter, men Viking-keeperen gjorde en god redning.

- Det var utrolig deilig å være tilbake, jeg har jobbet lenge for å komme tilbake. For min egen del var det en seier i seg selv å være tilbake på banen, men det kommer i skyggen av at vi ikke tok tre poeng. Det hadde vi absolutt trengt, sier Børufsen.

- Hvis jeg da hadde kronet det med et mål i tillegg og blitt matchvinner hadde det vært helt fantastisk, men det ble dessverre ikke slik, sier han om sjansen han fikk mot slutten av kampen.

Se hele intervjuet med Børufsen her.


Annonse fra Obos-ligaen: