- En ære og stor glede

Mandalitten Eirik Wichne har signert ny treårs-kontrakt med Start. Han blir en viktig del av Start-satsingen fremover.

Høyreback Eirik Wichne har signert en avtale som varer ut 2020.

- Dette føles veldig bra. Jeg gleder meg skikkelig til fremtiden. Det skal bli veldig gøy å være med å prege Start fremover. Det skjer mye spennende og det er en ære og glede å få være med på dette, sier Wichne.

>> SE VIDEO NEDERST I SAKEN

Mandalitten kom til Start i 2015. Han debuterte for Starts A-lag i 2016. Sitt definitive gjennombrudd kom i fjor. Da fikk han 27 kamper. Den nye kontrakten innebærer at han kan satse enda mer på fotballen.

- Nå er jeg heltidsproff. Jeg skal gjøre mitt beste og glede publikum, sier Eirik Wichne.

- Sterk fremgang

Dermed har alle mandalitter og andre Start-sympatisører mye spennende i vente fremover. En av dem som gleder seg er sportslig leder i Start, Tor-Kristian Karlsen. 

- Det er veldig viktig for oss å få med unge, lokale talenter videre. Eirik har utviklet seg og hatt en sterk fremgang - spesielt det siste året. Han har gjort seg fortjent til denne kontrakten. På banen er han en utrolig terrier, men han er helproff også utenfor banen. Han har en fantastisk tilnærming til yrket, sier Karlsen.

- Hva er styrkene til, Eirik?

- Han har mange av de egenskapene som moderne backer må ha. Han er offensiv og kommer ofte på løp. Samtidig er han hurtig i pasningsspillet, flink til å utnytte rommene og har også vist stor fremgang i det defensive, sier Karlsen.


Annonse fra Obos-ligaen: