- Det ser bedre ut nå

Kjetil Rekdal før sesongens viktigste uke.

Annonse:

Mandag venter Molde til nest siste hjemmekamp i Eliteserien i år. Deretter går turen til Trondheim, og semifinalen i NM mot Rosenborg, før uka avsluttes med bortekamp mot Sandefjord.

Kjetil Rekdal og Start-gutta forbereder seg nå til en uke som virkelig kan bli avgjørende for 2018-sesongen. 

Med maks uttelling kan plassen i Eliteserien være sikret neste søndag og en cupfinalebillett kan også være i boks.

Rekdal tar det som vanlig med stoisk ro, han har kun fokus på kampen mot Molde foreløpig. Men, han erkjenner at seieren i Tromsø gjør at det ser lysere ut med tanke på å overleve i Eliteserien.

- Det ser bedre ut, men det er ikke avgjort ennå. Men vi har et bedre utgangspunkt nå enn vi hadde for noen uker siden. Så er det beintøffe kamper igjen, mot noen av de beste lagene i Eliteserien. Så vi må levere på vårt maksnivå i hvert sekund i kampene, det er en stund siden vi har fått testet oss mot noen av de beste lagene, sier Rekdal, som håper på drahjelp fra unge fotballspillere fra hele Sørlandet.

Klubben har nemlig invitert alle lag i barne- og ungdomsfotballen i Agder på kamp, og de får gratis inngang.

- Vi trenger så mye støtte som vi kan få. Det kan gjøre at vi yter noen ekstra prosent, og det kan utjevne den lille forskjellen som i utgangspunktet er mellom lagene. Så kan det hende at noen av barna blir litt bitt av basillen og vil komme tilbake, og så kan det hende de lærer litt av se Eliteserien live. Kanskje er det noen trenere også som kan plukke opp noe. Så jeg håper det kommer så mange lag som mulig, sier Rekdal. 

Se hele intervjuet her.


Annonse fra Obos-ligaen: