Det du må vite før Start - Fløy

Fredag er det klart for årets andre treningskamp. Her er det du trenger å vite. (FOTO: Tor Erik Schrøder)

Annonse:

Etter 11-0-seieren mot naboene vår på Lund, Donn, i første treningskamp, er det nå motstandere "langveisfra" som venter på andre banehalvdel.

Fløy tar turen fra Flekkerøy og inn til fastlandet. Laget, som trenes av Nikola Trajkovic, imponerte voldsomt i 3.divisjon i fjor, og endte til slutt med et suverent opprykk.

Laget har flere spillere som har vært innom Start, som John Olav Norheim og Dardan Dreshaj. Til kampen mot Start har de en del skader, noe som betyr at det kan være aktuelt at et par spillere fra Start blir å se i blå drakt i løpet av kampen.

Nye spillere

Publikum vil for første gang få anledning til å se nykommerne Kevin Kabran og Isaac Twum i kamp for Start, mens Damion Lowe og Kristjan Floki Finnbogason også kan gjøre sine første opptredener for året.

Torsdag formiddag inviterte vi våre følgere på Facebook til å stille spørsmål til trener Mark Dempsey, og der kom han også med noen tanker rundt Fløy-kampen. Det kan du ser her.

Møter tvillingbroren

For Eirik Wichne blir kampen ekstra spesiell. Han møter nemlig tvillingbror Torje til kamp. De to bor sammen i Kristiansand, og begge kunne feire opprykk i fjor. Eirik til Eliteserien og Torje til 2.divisjon.

Sist gang Start og Fløy møttes var det Fløy som vant, i cupen i fjor vår. Nå er Eirik gira på å revansjere seg. Se intervju med ham her.

Billettpriser og åpningstider

- Kampen starter kl. 17.00 i Sørlandshallen.

- Dørene åpner kl. 16.00

- Billettpriser: 100 kroner for voksen/50 kroner for barn.

- Alle sesongkortholdere får gratis inngang. (Det vil være lister i inngangen med oversikt over alle som har kjøpt sesongkort)

- Det er mulighet for å kjøpe sesongkort i Sørlandshallen før kampen, og i pausen.

Du kan også bestille sesongkort på nett her.

Vel møtt til kamp!

Annonse fra Obos-ligaen: