Dette bør du sjekke før kampen

Det er endelig klart for kamp igjen. Her er det du bør vite før kampen for at du skal få en best mulig opplevelse. Arkivfoto: NTB scanpix

Ventetiden er over. Endelig er det seriestart igjen. Motstander i første seriekamp Aalesund, et av lagene som er ventet å kjempe i toppen sammen med blant andre Start.

>> KJØP KAMPBILLETT HER

 

Slik bruker du mobilen som billett

Du kan gå direkte til inngangen og skanne billetten(e) din på mobilen i adgangskontrollen. Ved kjøp av billetter i lukene kampdag kommer et gebyr på kr. 30 per billett.

>> Her kan du lese hvordan du bruker mobiltelefonen din som billett.

Du kan også gå rett til inngangslukene om du har fått billetten tilsendt på epost til din mobiltelefon.

 

Sjekk appen

Det er fint om folk sjekker at Start-appen der sesongkortene ligger fungerer (med mindre du har kjøpt fysisk sesongkort).

Hvis du har problemer, send mail til billetter@ikstart.no i forkant.

Sesongkort som ikke er hentet ennå kan hentes i fribillettluken.  Vi anbefaler folk å være tidlig ute, det kommer til å bli kø der. 

 

Aftermatch

For de som ønsker å fortsette kvelden på Sparebanken Sør Arena er det mulighet for det. Vi arrangerer Aftermatch i restauranten der du kan kjøpe forfriskninger og hygge deg.

 

Spar tid i kiosken

Det er nå mulig å bestille og betale mat på forhånd på startkiosken.no. Det er egne luker i hvert hjørne og langside som er dedikert for kun utlevering. Så bestill maten fra tribunen så slipper du lang kø i pausen.

 

Ingen Fanzone

Vi kommer også i år til å ha Fanzone utenfor arenaen på utvalgte kamper. Det blir ikke Fanzone på serieåpningen, men det er planlagt å ha Fanzone litt lenger utpå våren.

 

Trafikkavvikling

Veien ved Pukkverket på Vige åpnes etter kampen, ikke før kampen slik tidligere praktisert. Dermed kan bilister som kommer østfra (Varoddbrua) benytte denne når de drar fra kamp.

 

Parkering

Vi anbefaler bilister å benytte parkeringshuset på Sparebanken Sør Arena. Her er det god plass og rimelige takster. 

Kampdag er festdag! Vi ses på stadion!

Billett kjøper du her.

Annonse fra Obos-ligaen: