Dempsey om laget mot Aalesund

Mark Dempsey deler sine tanker om kampen mot Aalesund.

Annonse:

- Det er en fantastisk dag, en fin bane, så forhåpentligvis får vi se en god kamp. sier Mark Dempsey, et par timer før avspark mot Aalesund i Marbella.

Hva vil du se fra Start i dag?

- Vi er forbi lære-stadiet når, vi er bare tre kamper unna seriestart. Jeg vil se oss fungere som et lag, både offensivt og defensivt. Jeg håper vi ser godt organisert ut, og at vi tør spille ball. Og så skal vi true dem, vi skal angripe, sier Dempsey.

Se hele videointervjuet med Dempsey her. Saken fortsetter under videoen.


Laget

Flere spillere står over kampen på grunn av skader. Blant dem er Simon Larsen, Kevin Kabran og Kristian Floki Finnbogason.

- Det er mest for å være på den sikre siden. Hadde det vært seriekamp er det nok mulig de hadde spilt, men vi må være forsiktige. Jeg håper noen av dem blir klare til kampen på søndag.

En som ikke blir å se på banen er Benjamin Gleditsch. Backen fra Grorud skulle etter planen få vise seg frem for Dempsey denne uka, men en ankelskade gjør at han ikke er i stand til å spille. Derfor har han også reist tilbake til Norge.

- Han har vært uheldig. Det er synd, men vi skal sørge for at han får god hjelp. Det viktigste for ham nå er at han blir frisk og får spille kamper igjen, så får vi følge med hvordan det går med ham, sier Dempsey.

Start stiller med følgende mannskap (1-4-3-3):

Håkon Opdal

Eirik Wichne - Damion Lowe - Henrik Robstad - Elliot Käck

Isaac Twum - Afeez Aremu - Tobias Christensen

Abubakar Ibrahim - Isac Lidberg - Espen Børufsen

På benken: Benjamin Boujar, Tapio Heikkilä, Lars-Jørgen Salvesen, Michael Ogungbaro, Adnan Hadzic, Andri G. Tryggvason.

Kampen kan du se på Fvn.no (abonnement).

Annonse fra Obos-ligaen: