Daniel Aase, Start-Mjøndalen

Daniel Aase fortsetter i Start

Driblefanten har signert langtidskontrakt med moderklubben.

Annonse:

Daniel Aase har  signert en treårsavtale med Start. Vingen har vært leid inn fra andredivisjonsklubben Vindbjart siden i sommer, men signerer nå en permanent avtale med Start. 

- Etter en leieperiode er jeg utrolig stolt over at jeg endelig er blitt en fullblods A-spiller for IK Start. Etter en lang sesong som ble kronet med fortsatt Tippeligaspill, har jeg fått troen på at Start kommer til å sette et enda større preg på norsk fotball. Det er en reise som jeg har ekstremt lyst til å være med på. Spillergruppa i Start er helt fantastisk og vi har gjennom året blitt enda sterkere knyttet til hverandre. Nå kan jeg nesten ikke vente med å komme i gang igjen, sier Daniel Aase. 

I utlånsperioden har Aase vært på banen 11 ganger og vingen har fått vist sitt høye tekniske reportoar. Han står også bokført med ett mål - den magiske hælflikken mot Mjøndalen. 

- Vi har aldri vært i tvil om at Daniel kom til å bli en del av vår A-stall inn mot sesongen 2016. Daniel har et unikt spiller-repertoar som gir publikum valuta for pengene. Denne signeringen er helt i tråd med at vi ønsker å dyrke og utvikle individualister som skaper begeistring og resultater. Han er en ekte lunds-gutt, en lokal profil som har skapt store øyeblikk på Moseidmoen. Vil også takke Vindbjart for et meget godt samarbeid gjennom året  på tross av at de sendte oss hodestups ut av cupen i år. Det har vært en ryddig og god prosess som bidrar til at vi begge kommer til å heve oss i fremtiden, sier administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal. 

Godt samarbeid med Vindbjart

Sportslig leder i Vindbjart, Håvard Karlsen, har bare positive ting å si om Daniel Aase.

- Daniel er en Lunds-gutt som er blitt kanskje Vindbjart største legende allerede. Vi føler vi har vært med på utvikle spilleren Daniel, men ikke minst personen han er i dag. Daniel er helt unik på de fleste områder, han er og vil fortsatt være en stor ambassadør for Vindbjart. Vi kan ikke annet enn å gratulere Start med et meget godt kjøp, og ikke minst all mulig lykke til Daniel. Dette er fullt fortjent, sier Karlsen.

Klubbene var allerede i sommer enige om hva som skulle til for at en permanent løsning skulle falle på plass.

- Vi vil påpeke at vårt samarbeid med Start har aldri vært bedre. Dette er takket være dagens ledelse og ansatte som fremstår som ryddig og samarbeidsvillig, og ikke minst holdningen de har til oss som klubb. Fra å være ganske lunken til Start er vi nå alle blitt Start-patrioter, og det vil ikke legge noe demper at Daniel nå blir å se på Sparebanken Sør Arena. Vi er også overbevist om at i fremtiden kommer vi til å se enda flere spillere utviklet i Vindbjart i Start. Vi har aldri hatt så mye kvalitet i vår ungdomsavdeling som vi har nå og det får de neste årene se resultatet av, sier Karlsen avslutningsvis. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: