Burger til sesongkortholderne

I 2017 spanderer vi deilig fotballburger til sesongkortholderne før alle hjemmekamper i Obos-ligaen!!

Bakgrunnen for det rause tilbudet er en stor samarbeidsavtale med Maxi Catering.

>> SE VIDEO LENGER NED I SAKEN

- Vi synes det er gøy med Start og det er gøy med fotball i Agder. Så vi må ha et lag på toppen, og da må jo vi være med så de skal komme seg opp igjen, sier Kennet Sangesland i Maxi Catering (i midten på bildet over).

Gratis for sesongkortholdere!

Maxi Catering kommer til å fyre opp grillene på Karstens plass foran alle hjemmekampene i Obos-ligaen. Der skal det selges deilig fotballburger med tilbehør for 50 kroner. 

Men enda villere er det at sesongkortholdere får gratis hamburger til ALLE 15 kampene, så sant de har hentet innen 30 minutter før avspark. Burgerne er for øvrig samme type som blir servert i forbindelse med Vindbjarts hjemmekamper.

- Det er en veldig populær burger så her er det bare løp og kjøp, sier Erik Dröscher i Maxi Catering (til venstre på bildet over).

Håper på sesongkort-boost

Start-sjef Even Øgrey Brandsdal håper Start vil selge mange sesongkort nå som dette tilbudet blir lansert. 

- Jeg er veldig glad i mat og de burgerne de har hatt oppe på Moseidmoen er fantastiske. Nå skal vi ta disse ned til Sparebanken Sør Arena utenfor her, så det å få på plass en så stor avtale med Maxi Catering er fantastisk moro. Det er gøy at folk fra Vennesla har lyst til å bidra litt med Start, sier Øgrey Brandsdal.

>> KJØP SESONGKORT HER

Maxi Catering kommer til å være synlige på shortsen til spillerne, og får dermed en høy eksponering både lokalt og nasjonalt.

>> VI LANSERTE TILBUDET PÅ FACEBOOK LIVE - SE SENDINGEN NEDERST

Det er også gjort en avtale som innebærer at fotballburgeren vil bli solgt i dagligvarebutikkene på Sørlandet. Både Start og Vindbjart vil få ekstra kroner i kassa når kundene handler denne.

Mat til alle

Maxi Catering skal i tillegg levere mat til sponsorer, mediefolk, spillere og gjester på våre hjemmekamper.

 - Alle som er på kamp skal merke det. Når folk kommer så står vi på plassen og flipper burgere til sesongkortholderne og selger til alle de andre som skal se kamp.  Partnerne våre vil bruke restauranten og få en deilig buffèt fra Maxi catering, og så skal vi ha en familierestaurant i tillegg der vi skal ha  hamburgere, pølser og mer snadder for barn og unge. Media, presse og spillere skal også få smake på den deilige maten. Det kommer til å lukte godt her i tiden fremover, sier Even Øgrey Brandsdal.

 - Blir det nok mat til alle, Sangesland?

- Vi er gode på å stelle til fest så alle skal få god varm mat. Det skal ikke stå på det, lover han.


Annonse fra Eliteserien: