FORAN RANDESUND- START

Og da var det klart for den tilsynelatende umulige oppgaven med å få Start til en cupfinale.

Annonse:

Vi har spilt noen semifinaler, men har aldri kommet forbi det siste hinderet, og det er vel ikke mye som tyder på at 2017 skal bli sesongen det skjer heller.

Når det er sagt så vil jeg tro at vi har minst like gode sjanser denne sesongen som vi hadde i fjor. I fjor gikk vi fra tap til tap og spilte kamper fullstendig blottet for selvtillit - og dermed ble det også tidlig cupexit - mot OBOS-laget Sandnes Ulf. 

Denne sesongen har Start åpnet sesongen med å vinne 3 av de 4 første kampene og det har gitt spillerne etterlengtet selvtillit. Det blir viktig i tiden som kommer!

I første runde skal vi spille mot Randesund IL - som denne sesongen spiller i 4.divisjon. Randesund har ikke kommet spesielt godt i gang med sesongen - hvor det har blitt 1-1 borte mot MK og et stygt 0-5 tap hjemme mot Jerv 2 i forrige kamp. Laget har også ny seriekamp borte mot Hægebostad under 48 timer etter kampen mot Start.
Dette kan ikke bli annet enn en klar Start-seier. Joda, fotballen er rund og cup er cup, men at en gjeng med Randesund-amatører skal kludre det til for Start - nei det har jeg null tro på.

Start har en viktig kamp borte mot Bodø/Glimt til helga og dermed vil spillere som er småskadet bli hvilt. Andreas Hollingen, Dennis Antwi og Håkon Opdal er ikke med i troppen. 
En som jeg håper får spilletid er Mikael Ugland. Unggutten scoret 2 fine mål for Start 2 i bortekampen mot Pors og har også levert meget bra spill på U-17-landslaget. Ugland er dermed tatt med i troppen som skal spille i EM i mai.

Det blir nok en blanding av noen unggutter og noen faste spillere i morra, men skulle målene renne inn vil nok flere Start-profiler bli spart. Hvis jeg skal driste meg til et tips av lagoppstilling må det bli noe som dette: (4-4-2)

Benjamin Boujar

Jens Kristian Skogmo
Rolf Daniel Vikstøl
Tapio Heikkilä
Henrik Robstad

Daniel Aase
Gudmundur Kristjansson
Thomas Zernichow
Tobias Christensen

Niels Vorthoren
Mikael Ugland


Blir det slik som dette vil vi ha Simon Larsen, Espen Børufsen og Eirik Wichne på benken og som evt kan settes inn ved behov. Det blir uansett morro med cupkamp mot Randesund og enn så lenge kan vi jo håpe på et at mirakelet skal skje i 2017.

En perfekt sesong for Start betyr opprykk og cupfinale, og vi skal ikke lenger tilbake enn til november i fjor for å finne sist et OBOS-liga kom til cupfinalen.. så umulig er det absolutt ikke.

Uansett må iallefall Randesund bankes onsdag kveld.

 

FROM OVER THERE, 

- Frank Thomassen -

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 26.04.2017, oppdatert: 30.04.2017
Skrevet av: Frank Thomassen