Bli med på feiringen

Det ble en lang kveld, men da Kevin Kabran satte inn den avgjørende straffen brøt jubelen løs! Vi hang oss på med kamera. Foto: NTB scanpix

Annonse:

- Det var nydelig, jeg var litt nervøs, men det var godt å få satt den. Vi spiller ingen god kamp, men vi er videre, det er det viktigste! Det hjelper veldig for moralen, sier Niklas Sandberg.

Etter 1-1 etter full tid, og fortsatt 1-1 etter to ekstraomganger, så måtte det straffespark til. Start-spillerne scoret på sine fem, mens HamKam bommet på sin første. 

Se alle reaksjonene fra like etter kampslutt her:

Espen Børufsen var ekstremt lettet etter kampen. I sin kamp nummer 300 fikset han 1-0. Da kampen ble avgjort stod han og så på, etter å han blitt byttet ut etter full tid.

- Jeg har ikke nerver til det her! Jæ... deilig å vinne! Gutta fiksa det til slutt. Det var fryktelig å se på straffekonken, sa Børufsen.

- Men de var jo bunnsolide på straffene?

- Ja, det var godt å se. Vi har mange som er flinke til å ta straffer, og det viser de jo, sier Børufsen.

Trener Kjetil Rekdal, straffemesteren selv, fikk se spillerne være iskalde fra straffemerket.

- Jeg var faktisk trygg på straffene, sa han.

Selve kampen var han ikke spesielt fornøyd med.

- Det er mye å ta tak i her, vi spiller en grusom førsteomgang. Så blir det litt bedre etterhvert. HamKam var gode, men fotball handler om å score mål, sier Rekdal,  som fikk være med på sin første "Startergutter hei" i garderoben etterpå. Vi får håpe det blir mange flere i årene som kommer!


Annonse fra Obos-ligaen: