Hulsker, Mathisen og Håland på Torvet

Bernt Hulsker, Jesper Mathisen og Bjøro Håland er blant de som skal skape cupfest i teltet på Øvre Torv.

Annonse:

Sammen med gode samarbeidspartnere inviterer vi supportere til å se semifinalen i cupen mot Rosenborg på storskjerm i teltet på Øvre Torv. Vi lader opp med underholdning og gjester, samt god mat og drikke, og etter kampen håper vi selvsagt kunne å feire!

NB. 18 års aldersgrense (pga skjenkelovene i lokalet).

Det blir underholdning, musikk og gode historier fra scenene i forkant av kampen. Jesper Mathisen leder showet, og han får med seg Bernt Hulsker, og andre både tidligere og nåværende Start-spillere. I tillegg blir det musikalske innslag fra både Bjøro Håland og Gaasehud!

Takket være samarbeidspartnerne våre kan vi tilby gratis inngang.

Vi retter en stor takk til: Sparebanken Sør, Fædrelandsvennen, Best Event, Color Line, LOS, Gumpens Auto Vest, Pizzabakeren og Meny Torvet.

Åpner 16.00

Kampen i Trondheim har avspark kl. 19.05 og vil selvsagt bli vist på store skjermer slik at alle i teltet kan være sikre på at de ikke går glipp av et eneste spark på ballen.

Men vi starter oppladningen allerede kl. 16.00. Det serveres både god mat og drikke i teltet, og det blir underholdning og intervjuer fra scenen.

Som en ekstra gulrot får de første 350 som kommer en voucher som gir forkjøpsrett til å kjøpe billett til en eventuell cupfinale! Kapasiteten i teltet er på rundt 1200 mennesker.

Utsolgt på VIP-området

Vi har allerede solgt alle de 400 plassene i VIP-området. For alle andre er det gratis inngang, og dermed førstemann til mølla. Når teltet er fullt, så er det fullt.

David har slått Goliat før, og kanskje er 2018 året der det endelig skal skje: IK Start i en cupfinale!

Dette vil du ikke gå glipp av. Møt opp tidlig, og bli med på cupfest torsdag! 

Her er videoen fra da vi inviterte til festen.

Annonse fra Obos-ligaen: