Biskop, domprost og sogneprest på trening

Om de fikk hjelp fra høyere makter vil tiden vise, men gatelaget vårt fikk i alle fall storfint besøk på fredagens trening!

Starts gatelag trener to ganger i uken og er et tilbud til personer som sliter med utfordringer knyttet til rus eller psykisk sykdom.

På fredag fikk laget besøk av biskopen i Agder, Stein Reinertsen, sogneprest Helge Smemo fra Lund kirke, og domprost i Kristiansand, Freddy Berg.

De tre hadde invitert seg selv på besøk fordi de ønsket å se hvordan Start jobber med sitt gatelag.

Før treningen fikk de en omvisning på arenaen, der Espen Børufsen, som nylig tok over som administrativ leder for gatelaget, viste dem A-lagets garderobe og fortalte litt om hvordan kulturen er i fotballgarderoben.

Deretter var alle tre med på trening, og de viste at fotballinteressen er sterk. Etter trening var det som vanlig lunsj, der våre fantastiske frivillige fra seniorklubben hadde dekket på langbord.

- Det ble en veldig hyggelig seanse. Det er flott at de vil komme å se hva vil holder på med. Det er ikke så mange som kjenner til det arbeidet vi gjør og hva Starts gatelag betyr for en del mennesker, sier Per Erik Andersen, trener og lagleder for gatelaget.

- Det er også gøy å se at de var så interessert i fotball og at de fulgte Start så tett, sier han.

For noen uker siden av ordførerkandidat for AP, Jan Oddvar Skisland, også med på gatelagstrening, og også han lot seg imponerer av den jobben som gjøres.

Annonse fra Eliteserien: