Bico heier på Start og Tobias

Byggentrepenøren Bico har skrevet samarbeidsavtale med Start.

Annonse:

- Vi er mange i Bico, både ansatte og eiere,  som er glade i Start. Nå fant vi ut at tiden var moden for å hjelpe til litt. For oss som er ny sponsor så ser det ut til at det er «ny giv» i Start, og at det er mange som vil klubben vel.  Og så er det  gøy med lokal trener og mange lokale spillere, sier administrerende direktør Øystein Glad.

Bico er en bygg-entreprenør som driver innen bygg, innredning, butikkinnredning og eiendom. Mens byggvirksomheten i stor grad har aktivitet på Sørlandet , så driver innredningsavdelingen og butikkinnredningsavdelingen sine aktiviteter i hele Norge og dels i Norden.

- Det er inspirerende å få med oss den dyktige gjengen hos Bico inn i vår partnernettverk. De passer perfekt inn i fotballfamilien vår, sier salgs- og partneransvarlig i Start, Rune Jahnsen.

Club Lounge

Bico har for øvrig vært sentrale i ombyggingen av det populære Club Lounge-konseptet på Sparebanken Sør Arena. 

- Vi har veldig sans for det nye tilbudet . Her  mingler man rundt og treffer gode og hyggelige forretningsforbindelser og muligens også nye kunder. God mat fra Maxi Catering får vi også, sier Glad.

"Kjøpte" Tobias Christensen

Glad leder en virksomhet med 110 ansatte. Bicos hovedkontor holder til på  Hellemyr i «Vigør-land». Dermed var valget enkelt når man fikk tilbud om å sponse en Start-spiller.

- Det måtte  selvsagt bli en lokal profil. Valget av Tobias  Christensen var naturlig og selvsagt. Tobias er "up and coming"  og det er gøy å få lov til å være med å forhåpentligvis bidra til å få ham opp og frem, sier Øystein Glad.

Annonse fra Obos-ligaen: