Besøkte Grane Arendal

Start-trenerne Vlado Arbecik og Jørgen Ferstad har vært på hyggelig Arendals-tokt.

De to trenerne, som jobber med unge Start-talenter, ble invitert til Trenerforum Barnefotball i Grane Arendal. Der gjennomførte de først en demonstrasjonsøkt med ivrige 12- og 13-åringer, før de hadde en seanse med alle trenerne i Granes ærverdige klubbhus. 15 trenere fra barnefotballen i Grane var representert i kulda. 

Annonse:
- Vi ser veldig positivt på denne måten å jobbe inn mot våre naboklubber på. Vi treffer mange kompetente trenere, mange gode spillere og får utvekslet erfaringer begge veier. Vi lærer mye  både om oss selv og om andre klubbers hverdag. Samtidig håper vi jo selvfølgelig at vi har noe som deltakerne, både spillere og trenere, kan plukke med seg fra oss, sier Jørgen Ferstad.

I Trenerforumet ga Ferstad og Arbecik klubbens trenere innblikk i hvordan IK Start tenker og jobber i barnefotballen.

De var innom mange relevante temaer som hva som er viktigst i de ulike alderssegmentene og hvordan bygge god treningskultur og gode vaner. Det var også fokus på skadeforebyggende trening.

- Tusen takk til Grane Arendal, med sportslig Leder Kjell Magne Nesland i spissen. De tok oss i mor på en flott måte, skryter Start-trenerne.

Grane Arendal barnefotball
Grane Arendal barnefotball
Annonse fra Obos-ligaen: