- Bedre for hver dag

Kevin Kabran forteller om hvordan det er å være skadet, og når han håper å være tilbake på banen igjen.

Annonse:

Vår svenske angriper rakk å score seks mål før han ble skadet i hjemmekampen mot Lillestrøm i midten av september, blant annet denne perlen mot Brann.

Siden har han måtte følge lagkameratene fra sidelinjen. 

- Det er tøft å sitte å se på, men guttene har gjort det bra. Personlig er det tungt, men sånn er det. Når jeg spiller er jeg aldri nervøs, for da kan jeg påvirke det som skjer i kampene. Når man sitter på tribunen kan man ikke det, så det er veldig annerledes, sier Kabran.

Etter fredagens trening kom han for første gang uten støtteskinnen på kneet, og han forteller at det går fremover.

- Jeg kjører på inne i gymmen, og det går bedre for hver dag, sier han.

- Jeg trener en del styrke og litt kondisjon også nå. Jeg har så smått begynt å jobbe litt, så nå blir det å trappe opp gradvis. Jeg tar en dag av gangen, men det kjennes bedre for hver dag som går.

Han håper å være tilbake på banen slik at han får med seg avslutningen av sesongen, en sesong som kan vare til et godt stykke ut i desember om det skulle bli cupfinale eller kvalik, eller begge deler!

- Vi kjemper på to fronter nå, både i serien og cupen, men jeg vil jo uansett komme tilbake så fort som mulig. Det er mange spennende kamper igjen, og jeg håper å komme tilbake slik at jeg kan bidra på banen, sier han.

Kabran gjorde sin Start-debut mot helgas motstander Tromsø, i første serierunde på Sparebanken Sør Arena. Der leverte han ett mål og en målgivende pasningen til landsmann Elliot Käck i 4-1-seieren.

Hva tenker du om mulighetene våre mot Tromsø denne gangen?

- Det er lenge siden den kampen. Vi er et helt annerledes lag nå, og det er sikkert de også. Men jeg har stor tro på at vi kan vinne og få med oss tre poeng hjem, sier Kabran.

Intervjuet med Kabran kan du se i ukas FredagsLIVE på Facebook. Der kan du også se hvordan det gikk da tre av trenerne møtte tre av spillerne i skuddkonkurranse.

Annonse fra Obos-ligaen: