Alt du må vite før Start-Sandefjord

Her er det du bør vite før kampen mot Sandefjord for at du skal få en best mulig opplevelse.

>> KJØP KAMPBILLETT HER

Følg Start i sosiale medier

Bilder, video og informasjon før, under og etter kampen får du på ikstart.no og i sosiale medier. Følg @ikstart på Instagram, Twitter, Facebook og Snapchat.

Familielounge

Nytt av året er Familieloungen, der barn og unge kan spille FIFA på playstation før kampen. Der kan de også måte våre E-sport-spillere, Kasper og Georg, som deltar i den nystartede eSerien. Tilbudet er et samarbeid mellom Start, Dvergsnes Sportsklubb og Nexus Esport Cafe. Familieounge åpner halvannen time før kampen, og er gratis for alle med kampbillett. 

Slik bruker du mobilen som billett

Du kan gå direkte til inngangen og skanne billetten(e) din på mobilen i adgangskontrollen. Ved kjøp av billetter i lukene kampdag kommer et gebyr på kr. 30 per billett.

>> Her kan du lese hvordan du bruker mobiltelefonen din som billett.

Du kan også gå rett til inngangslukene om du har fått billetten tilsendt på epost til din mobiltelefon.

 

Sjekk appen

Det er fint om folk sjekker at Start-appen der sesongkortene ligger fungerer (med mindre du har kjøpt fysisk sesongkort).

Hvis du har problemer, send mail til billetter@ikstart.no i forkant.

Sesongkort som ikke er hentet ennå kan hentes i fribillettluken.  

Det er fortsatt mulig å kjøpe sesongkort på kortsidene til kun 499 kroner!

Spar tid i kiosken

Det er nå mulig å bestille og betale mat på forhånd på startkiosken.no. Det er egne luker i hvert hjørne og langside som er dedikert for kun utlevering. Så bestill maten fra tribunen så slipper du lang kø i pausen.

Ingen Fanzone ennå

Vi kommer også i år til å ha Fanzone utenfor arenaen på utvalgte kamper. I år er det planlagt at første kamp med Fanzone blir 5. mai.

Bli med å løpe over banen

Alle barn som har lyst til å løpe over banen før avspark møtes ved flaggstangene utenfor inngang 7 en halvtime før avspark.

Aftermatch

Etter kampen kan du feire i restauranten på Sparebanken Sør Arena, der baren er åpen. Alle er velkomen, benytt inngang 1.

Hymnesanger

Før hver kamp synges Start-hymnen på indre bane, og rett før avspark synges den sammen med Starts spillere og trenere. Solist til dagens kamp er Cay Nordhaug, en skikkelig Start-supporter som har bidratt som frivillig for klubben i flere år. Vi oppfordrer alle til å bli med å synge sammen med Cay!

Trafikkavvikling

Veien ved Pukkverket på Vige åpnes etter kampen, ikke før kampen slik tidligere praktisert. Dermed kan bilister som kommer østfra (Varoddbrua) benytte denne når de drar fra kamp.

Parkering

Vi anbefaler bilister å benytte parkeringshuset på Sparebanken Sør Arena. Her er det god plass og rimelige takster. 

Kampdag er festdag! Vi ses på stadion!

Billett kjøper du her.

Annonse fra Obos-ligaen: