Alt du må vite før kveldens kamp

FanZone, Familielounge og alt annet du bør vite om før kveldens kamp.

Annonse:

>> KJØP KAMPBILLETT HER

Følg Start i sosiale medier

Bilder, video og informasjon før, under og etter kampen får du på ikstart.no og i sosiale medier. Følg @ikstart på Instagram, Twitter, Facebook og Snapchat.

Konkurranse: Legg ut et bilde fra DIN kampdag på Instagram med hashtaggen #StartKamp, og du kan vinne flotte premier. Sjekk ut vår instagramkonto for mer info.

Husk også at du kan stemme frem "Dagens Start-spiller" på Facebook underveis i kampen. Da kan du vinne flotte Start-effekter fra Macron.

Fanzone

I dag åpner vi Fanzone utenfor arenaen for siste gang i år. Fra kl. 16.00 ble det masse aktiviteter for barn på Karstens plass. Kom tidlig og lad opp til kamp med konkurranser, fotball og andre aktiviteter.

fanzone pluss 15
Foto: Fredrik Fjellvang

Familielounge

Årets nye tilbud er Familieloungen, der barn og unge kan spille FIFA på playstation før kampen. Sammen med Pizzabakeren har vi en spesialavtale der du får kampbillett, pizza+brus, og muligheten til å delta i FIFA-turnering kampen til kun 200,-. Har du allerede billett/sesongkort koster det 150,-.

Oppmøte ved inngang 1 to timer før kampstart, men du må bestille plass i forkant på epost: [email protected] (førstemann til mølla).

Start - Raufoss_OEK-1-4
Familielounge. Foto: Ole Endre Kallhovd

Slik bruker du mobilen som billett

Du kan gå direkte til inngangen og skanne billetten(e) din på mobilen i adgangskontrollen. Ved kjøp av billetter i lukene kampdag kommer et gebyr på kr. 30 per billett.

>> Her kan du lese hvordan du bruker mobiltelefonen din som billett.

Du kan også gå rett til inngangslukene om du har fått billetten tilsendt på epost til din mobiltelefon.

Spar tid i kiosken

Det er nå mulig å bestille og betale mat på forhånd på startkiosken.no. Det er egne luker i hvert hjørne og langside som er dedikert for kun utlevering. Så bestill maten fra tribunen så slipper du lang kø i pausen.

Bli med å løpe over banen

Alle barn som har lyst til å løpe over banen før avspark møtes ved flaggstangene utenfor inngang 7 en halvtime før avspark. Kanskje får de også muligheten til å hilse på noen av spillerne?

Hymnesanger

Før hver kamp synges Start-hymnen på indre bane, og rett før avspark synges den sammen med Starts spillere og trenere. Solist til dagens kamp er Tor Anders Stølen. Vi oppfordrer alle til å bli med å synge med.

Trafikkavvikling

Veien ved Pukkverket på Vige åpnes etter kampen, ikke før kampen slik tidligere praktisert. Dermed kan bilister som kommer østfra (Varoddbrua) benytte denne når de drar fra kamp.

Parkering

Vi anbefaler bilister å benytte parkeringshuset på Sparebanken Sør Arena. Her er det god plass og rimelige takster. 

Kampdag er festdag! Vi ses på stadion!

Billett kjøper du her.

Annonse fra Obos-ligaen: