- Alle spillerne gleder seg

Henrik Robstad gleder seg allerede til søndag.

- Stemningen blir en helt annen både på tribunen og ute på banen med et stort publikum. Derfor gleder vi oss veldig til Lillestrøm-kampen. Det er mye gøyere å spille for fulle tribuner, det synes alle spillere.

Det er Henrik Robstad som deler sine tanker med oss foran storoppgjøret på Sparebanken Sør Arena søndag kl. 18. Han er godt fornøyd med Starts initiativ, som har sørget for at billettene på kort tid er revet bort til denne kampen.

Tirsdag kveld ble det lagt ut 600 nye billetter etter at det ble besluttet å ta bort LOS sine reklameseil.

Med Elliot Käck ute med gule kort er det sjanser for at Henrik blir flyttet ut på svenskens plass på venstresiden i forsvar mot Lillestrøm.

- Det er en plass jeg har spilt mer enn som stopper, så det passer meg bra. Da får jeg brukt mer av mine offensive egenskaper som spiller, svarer han.

Robstad legger ikke skjul på at det blir en viktig kamp, men han tror også det er et bra tidspunkt å møte Lillestrøm på.

- Det er klart kampen er viktig når begge lag ligger der de ligger på tabellen, og kjemper for å beholde plassen. Vi er i fremgang, pilen peker oppover for Start, og da er det greit å møte Lillestrøm akkurat nå. Laget har slitt, mens vi er blitt gradvis blitt bedre og kjemper om seieren i hver eneste kamp. Vi mangler bare de siste små prosentene som skal til for at vi vinner og tar tre poeng.

- Da vil det passe bra å vinne foran masse folk på søndag?

- Absolutt, smiler Henrik Robstad.

Annonse fra Obos-ligaen: