- Alle sammen må bidra

Håkon Opdal ble takket for sin innsats for klubben før kampen. Så fulgte han nervøst med fra benken.

Annonse:

- Det er mer nervøst å sitte å se fra sidelinjen. Det var en jevn og spennende kamp, og vi er med helt inn. Men vi klarer ikke få målet. Det er synd, og trist, sier Håkon Opdal.

Før kampen ble han hedret for sin innsats i Start de siste seks årene. Etter 150 kamper (foreløpig) er det klart at han fortsetter karrieren i Brann, klubben han også spilte i fra 2001 til 2011. Han fikk utdelt blomster fra styreleder i IK Start, Monica Grimstad, mens ordfører i Starts seniorråd, Borgar Haugland, overrakte et krus som et bevis på at han har spilt 150 kamper for klubben.

Hvordan var det å takke av på hjemmebane her idag?

- Jeg skulle gjerne ha spilt selvfølgelig. Det her vært en ære å få spille i Start, det er en tradisjonsrik klubb, jeg er veldig takknemlig for å ha spilt her. Jeg setter også stor pris på alle de som gir meg en applaus her idag, sier han.

Men før den tid handler alt om å redde plassen med Start, noe Håkon har vært med på flere ganger tidligere.

Hva er viktig inn mot den siste, avgjørende kampen mot Haugesund om 13 dager?

- Vi må få gode treninger og gode opplevelser på trening. Hele troppen må stå samlet, alle sammen må bidra. Så er det viktig å mobilisere inn mot Haugesund, sier den erfarne målvakten.

Han mener laget har all grunn til å være optimistiske før kampen mot Haugesund, selv om motstanderne ender på fjerdeplass i eliteserien denne sesongen.

- Vi har ikke marginene med oss i dag, men det vi har gjort i høst gjør at jeg mener vi skal gå til kampen med tro på å vinne, sier Opdal.


Annonse fra Obos-ligaen: