Det endte 0-0 i en vindfull kamp i Marbella. Her er vår kamprapport.

Start møtte Aalesund i den første av to treningskamper på Marbella. Aalesund rykket ned fra Eliteserien i fjor, og er blant favorittene til å rykke opp igjen fra OBOS-ligaen i år.

Laget har fått ny trener, den tidligere Sandefjord-treneren Lars Bohinen.

Starts lag

Andreas Hollingen, Daniel Aase, Erlend Segberg og Rolf Daniel Vikstøl var fortsatt skadet, mens Kevin Kabran, Floki Finnbogason og Simon Larsen også stod over kampen med mindre skader.

Prøvespiller Benjamin Gleditsch skulle etter planen å fått spilletid i kampen, men han måtte dessverre reise tilbake til Norge på grunn av skade.

Start stilte  med følgende mannskap (1-4-3-3):

Håkon Opdal

Eirik Wichne - Damion Lowe - Henrik Robstad - Elliot Käck

Isaac Twum - Afeez Aremu - Tobias Christensen

Abubakar Ibrahim - Isac Lidberg - Espen Børufsen

På benken: Benjamin Boujar, Tapio Heikkilä, Lars-Jørgen Salvesen, Michael Ogungbaro, Adnan Hadzic, Andri G. Tryggvason.

Videohøydepunkter nederst i saken

9 min: Start kommer til en god mulighet når Børufsen og Lidberg kombinerer fint på venstresiden og spiller Tobias Christensen igjennom. Tobias prøver å finne en medspiller i feltet, men kunne kanskje avsluttet selv.

11 min: Ny sjanse til Start når Abu kommer igjennom, får tuppet ballen forbi keeper, men den går like utenfor.

20 min: Litt nervøst på benken når Tobias Christensen blir liggende på gresset etter en tøff duell. Kommer seg heldigvis på beina igjen.

33 min: Aalesund kommer til sin første avslutning fra åpent spill, skuddet fra 20 meter går et par meter over mål.

40 min: Aalesund kommer til en halvsjanse etter en corner, men Opdal redder skuddet fra 16 meter greit.

44 min: Start har blitt avblåst for offside usedvanlig mange ganger denne omgangen…

45 min: God sjanse for Start. Fint spill på midten ender med at Teum spiller Abu flott igjennom. Innlegget blir klarert like før Lidberg får skutt. Det var det siste som skjedde før pause.

Pause: Start det førende laget gjennom mesteparten av omgangen, men Aalesund er tidvis farlige på dødballer. Start spilte seg til tre-fire ok sjanser, men manglende besluttsomhet gjorde at det ikke ble mål av det. Sterk vind preget spillet noe.

Start gjorde ett bytte i pausen. Lars-Jørgen Salvesen kom inn for Isac Lidberg.

57 min: Wichne og Abu kombinerer fint på høyre, innlegget fra Abu er bra, men Aalesund klarer til corner.

59 min: God sjanse! Tobias Christensen klinker til på frispark fra 25 meter, ballen skrur over muren, men Aalesunds keeper varter opp med en fin redning.

70 min: Afeez vinner ballen med en strålene takling. Aalesund-spillerne uenige, og temperaturen stiger kraftig utpå matta...

71 min: Tobias Christensen drar seg forbi et par spillere og blir felt 20 meter fra mål. Frispark i farlig posisjon.

75 min: Start gjør fire bytter: Heikillä, Hadzic, Ogungbaro og Tryggvason kommer inn for Aremu, Twum, Abu og Wichne.

80 min: Strålende angrep langs venstresiden, Børufsen slår inn og Andri Tryggvason kommer til en god avslutning med hodet. Like utenfor.

85 min: Tobias Christensen får gult kort etter å ha kommet for sent inn i en takling.

87 min: Aalesund farlig frempå på et frispark, men Opdal bokser innlegget unna.

Slutt: Det ender 0-0. Start det førende laget i første omgang, mens andreomgangen var jevnere.