Børufsen spilte én omgang i internkamp

Søndag spilte Start sin siste treningskamp før kvalifiseringskampen neste søndag. Der ble det et gledelig gjensyn og fem fine mål.

Søndag ettermiddag var det duket for internkamp på Sparebanken Sør Arena da Startspillerne fikk en siste gjennomkjøring før alvoret er i gang igjen neste søndag.
Startspillerne ble delt inn i to lag, ett lag i gule drakter og ett lag i sorte drakter. Dermed fikk omtrent hele troppen en skikkelig gjennomkjøring én uke før alvoret er i gang igjen.

Treningskampen skulle etter hvert vise seg å bli målrik og det tok ikke lang tid før det første målet kom. 23 minutter ut i første omgang ble Martin Ramsland felt inne i 16-meteren og dommeren pekte dermed på straffemerket. Straffen satt Aron Sigurdarson i nettet bak Alexander Pedersen og sendte det gule laget i ledelsen.
Eman Markovic doblet gult lags ledelse mot slutten av andre omgang og dermed gikk lagene til pause på stillingen 2-0.

I pausen ble det gjort en del endringer på lagene. Espen Hammer Berger byttet lag og tok plassen til Joackim Jørgensen, som kun spilte én omgang. Erlend Segberg byttet med Isaac Twum og Kevin Kabran byttet med Martin Ramsland.
Inn kom også Espen Børufsen, som spilte hele andre omgang på midtbanen til sort lag. Børufsen fikk dermed 45 etterlengtede minutter i søndagens treningskamp.

Det gule laget dominerte den andre omgangen og det tok ikke mer enn ti minutter før Kasper Skaanes satte ballen i mål. Bergenseren økte dermed det gule lagets ledelse til 3-0 etter en herlig scoring.

Mot slutten av omgangen scoret Aron Sigurdarson sitt andre for dagen på et praktfullt frispark. Like før slutt scoret også Kasper Skaanes scoret sitt andre for dagen og fastsatte resultatet. Da dommeren blåste av kampen sto det 5-0 til det gule laget.

Joey Hardarson og Espen Børufsens reaksjoner etter internkampen.

Neste kamp: Start - KFUM eller Kongsvinger 1. desember kl.  på Sparebanken Sør Arena.

Kampfakta:

Gult lag - Sort lag: 5-0 (2-0)

Sparebanken Sør Arena, 24. oktober 2019.11.24

Mål: Sigurdarson (2 mål), Skaanes (2 mål) og Markovic

Gult lag (første omgang): Deumeland – Wichne, Lowe, Jørgensen, Robstad – Aremu, Twum – Skaanes, Markovic, Sigurdarson - Ramsland

Sort lag (første omgang): Pedersen – Sjøkvist, Berger, Reinhardsen, Ujkani – Segberg, Hadzic – Tryggvason, Lien, Kabran - Bringaker

Gult lag (andre omgang): Deumeland - Wichne, Lowe, Berger, Robstad - Aremu (Hadzic fra 75), Segberg - Skaanes, Markovic, Sigurdarson - Kabran

Sort lag (andre omgang): Pedersen - Myhre, Reinhardsen, Ujkani, Sjøkvist - Twum, Hadzic (Aremu fra 75), Børufsen, Lien - Tryggvason, Ramsland