3-1-tap mot serielederen

Start 2 tok ledelsen borte mot serielederne Halsen, men ble voldsomt straffet på dødballer etterpå.

Start 2 har fått en tøff start på sesongen, og de stod uten poeng før bortemøtet med Halsen mandag kveld. Halsen stod med full pott etter fire kamper.

- Det var en jevn 1. omgang som bølget frem og tilbake, med to lag som ønsket å spille ball, uten at de alltid klarte det. Vi hadde en stor sjanse ved Markus Håbestad etter en god kontring hvor han dribler vekk to mann og kommer alene med keeper, men keeperen gjorde dessverre for oss en god redning, forteller Start 2-trener Alexander Øren. 

I andre omgang startet Start 2-ungguttene friskt, og det ga også resultater etter cirka 55 minutter.

- Det kom etter et strålende angrep. Mathias Madsen fører oppover i banen og trer igjennom til Sander Sjøkvist i mellomrom, rettvendt trer han nydelig igjennom Johannes Eftevaag som setter den kontant i den lengste hjørnet. 1-0 og vi var på vei mot tre meget sterke bortepoeng, sier Øren.

Men så slo Halsen hardt tilbake.

- Dessverre ga vi i løpet av de neste ti minuttene vekk to litt enkle frispark, hvor et av dem er et frispark fra 17 meter som settes i mål, og det andre er innenfor 16-meteren og derfor straffespark, som de setter sikkert i mål. Etter to raske mål sliter vi med å gjenskape det vi gjorde de første 10 minuttene, og Halsen er flinke til å stresse frem brudd hos oss. Når de øker til 3-1 på en corner, ble det for vanskelig for oss, sier Øren.

Dermed venter Start 2 fortstatt på sine første poeng i Norsk Tipping ligaen avdeling 3.

Laget hadde ikke med noen spillere fra førstelagstroppen til kampen mot Halsen, og har hatt få førstelagsspillere med i de første kampene også.

Laget har også mistet tre-fire av de eldste spillerne, som skulle vært blant bærebjelkene i laget i år, noe som har gjort at Øren har måtte stille et veldig ungt mannskap i årets første kamper.

Neste utfordring for Start 2 er Madla førstkommende lørdag kl. 15.00. Se hele terminlisten og tabell her.

Annonse fra Obos-ligaen: