100% skjerpet i Arendal

Trener Mick Priest fulgte Arendals 2-2 kamp borte mot Sandnes Ulf, og Start-treneren er tydelig på hva som kreves lørdag ettermiddag

Annonse:

 - Vi må være hundre prosent skjerpet for å vinne, sier engelskmannen. 

- Godt organisert

- For Arendal spilte ikke som et bunnlag?

- Slett ikke. De er godt organisert, jobber hardt og de brukte to spillere på å hindre motstandernes keeper til å bevege seg i feltet. Derfor håper jeg at vi får en sterk dommer i Arendal som både kan og bruker obstruksjonsregelen, sier Mick etter å ha sett kampen i Sandnes søndag kveld.

- Hva innskjerper du før kampen?

- At vi må være på vårt aller beste, noe mindre duger ikke. Det står om tre poeng som vil bringe oss nærmere målet om opprykk.

- Hvordan bedømmer du situasjonen tre serierunder før slutt?

- Jeg tror vi har skaffet oss nødvendig avstand til Mjøndalen med seks poeng flere og seks mål bedre. Hadde vi tapt mot Ranheim ville formlaget Mjøndalen ha blitt farlig. Nå ser jeg Sandnes Ulf som den største trusselen, svarer Mick.

Usikkert for Wichne

Start gjør trolig forandringer på laget som møter Arendal. 

- Den som sliter mest med å rekke kampen er Eirik Wichne som fikk en smell i beinet, så får vi  se på treningen fredag hvem som er klar. Håkon, Floki og Steffen håper jeg kan trene for fullt og være kampklare. Uansett stiller vi et bra lag i Arendal, men vi tar ingenting for gitt.  Seieren tirsdag var viktig, vi ble bedre defensivt etter at vi gjorde noen justeringer på 0-2 og det må vi bygge videre på. Men vi tar ikke noe på forskudd, først når det er matematisk umulig for noen å ta oss igjen kan innkassere et opprykk.  Nå må vi gjennomføre tre kamper der alle poengene er viktige å ta, sier Mick Priest.

Annonse fra Obos-ligaen: